2777
2789
عنوان

🚫تاپیک های افسردگی من صرفا برای بالا بردن اطلاعاتم هستش

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 46 پست
شوهرت چی میگه؟؟

شوهرم هنوز نمیدونه من تااین حد افسردم فک میکنه ی افسردگی سادس بیچاره خیلی درکم میکنه خیلی بهم محبت میکنه اما من خو حالم بده اصلا با محبتو خریدو گردش حالم خوب نمیشه هیچی واسم جذاب نیس هیچی خوشحالم نمیکنه که

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوس من افسردگی شدید داشت فک میکرد همه باهاش دشمنن.مهمون میومو خونشون میرف تو اتاق درومیبست خودش میگف مردمک چشما رو فک میکردم دوربینن ازش فیلم میگیرن یه باردستشو کرده بود تو چشم شوهرش .بعد میگف میرفتم حموم برقا رو خاموش میکردم فک میکردن فیلم میگیرن ازم .بعد رف روانپزشک خوب شده با قرص

دوس من افسردگی شدید داشت فک میکرد همه باهاش دشمنن.مهمون میومو خونشون میرف تو اتاق درومیبست خودش میگف ...

منکه هیچکدوم ازاین علائمارو نداشتم اصلا اوایل حموم نمیرفتم فقط ی جا دراز میکشیدم دوهفته تمام ی لقمه غذا نخوردم حتی ی ادامس هیچی نمیتونستم بخورم

اخی الهی که مشکلتون حل شه شوهرت بیشتر بتونه کنارت بمون عزیزم غصه نخور وقتایی که نیس برو خونه دوستات ...

خیلی سرگرم میکنم اجی چرخ گرفتم سرگرم خیاطی میشم بهترشدم زیاد اهل رفیق بازی نیستم با این اوضاع کرونا گرونی کی تحویل میگیره 🤣تو خونه سعی میکنم خودمو سرگرم کنم رقص و ورزش و کارای خونه و بچم 

حوصلم نمیکشه حال ندارم اصلا برم اما دلم میخواد خوب شم19

کوچیکم هستی بابا بخودت برس گلم پیرمیشی همسرت سرد میشه بعدا خربیار باقالی بارکن درمانش کن چی باعث شد افسرده شی؟؟؟؟چن ساله درگیری؟؟؟