2777
2789

مردی که از ساعت ۷ تا ۱۲ سر کاره، تابستونا هم خونه هست به اضافه همه تعطیلات رسمی با حقوق پنج تومن،مورد دوم مردی که تمام ماه سرکاره به اضافه تعطیلات رسمی با حقوق ده، یازده تومن، این وسط دو سه ماهی یه بارم از پونصد تا دو تومن هم بهش پاداشی میدن،به اضافه سالی یه بار مسافرت با همه امکانات،البته میتونه پنج شنبه جمعه ها و تعطیلات رسمی خونه بمونه و نره سرکار ولی خوب حقوقش کمتر میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دومیه

ولی خب اخلاق و شخصیت و منش این دو تا رو نگفتی😂🌸🌺

از نظر شرایط شغلی دومی🌺❤️

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال