من یه دختر دهه هشتادیم 👱رژ عاشقشم❤ لواشک دیوونشم 😜پاستیل وای نگوو😋 لاک روانیشم 💅💄شیطونی و دیوونه بازی به طور مداوم 😉 حسودی فقط نسبت به کسی که برام باارزشه 😊💖 منمو دنیای دخترونم 👱💋💄👡 منمو عروسکام 👯 منمو شیطونیام 😝🤗 منمو ناز کردنام 😊💞 منمو این احساسات دخترونم که درکش واسه خیلی ها سخته 💕💕
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من یه دختر دهه هشتادیم 👱رژ عاشقشم❤ لواشک دیوونشم 😜پاستیل وای نگوو😋 لاک روانیشم 💅💄شیطونی و دیوونه بازی به طور مداوم 😉 حسودی فقط نسبت به کسی که برام باارزشه 😊💖 منمو دنیای دخترونم 👱💋💄👡 منمو عروسکام 👯 منمو شیطونیام 😝🤗 منمو ناز کردنام 😊💞 منمو این احساسات دخترونم که درکش واسه خیلی ها سخته 💕💕
حالا چ گیری دادین به مسیحی ها میخواین دعوا راه بندازین؟؟البته طرز حرف زدن شمامعلومه که دنبال دعوا هستی چون تو اون تاپیک قبلیم حرفات یجوری تحقیرآمیز بود
بلاخره گل پسرم بدنیااومد خداروشکر تیکرگذاشتم به وقت یکسالگی گل پسرنازم آقاشایان😍😍
حالا چ گیری دادین به مسیحی ها میخواین دعوا راه بندازین؟؟البته طرز حرف زدن شمامعلومه که دنبال دعوا هس ...
گلم شما برو تو اون تاپیک حرفای منو بخون اگ تحقیر آمیز بود بیا بگو
من کلا چن تا سوال داشتم