fatima_k مدیر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 429 عنوان کشیدن بخیه بینی درد داره تورو خدااااا بگین | مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 18 پست سلام من دقیقا ی هفته اس ک عمل کردم این چندروز جای بخیه هام خیلی درد میکنه خواهرم پزشکه نگاش میکنه میگه هیج مشکلی نیس اما همه اش حس میکنم شاید جوش نخورده باشه تورو خدا بخیه کشیدن درد داره،؟؟؟؟کسایی ک تجربشو داشتین بیاین بگین.اگه درد داره بگم خواهرم بیهوشم کنه در حد ی رب 1399/09/02 | 14:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الهااااااااامی عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 4643 من 2بار جراحی کردم بینیمو یه لحظه سوزش داره بعدش براحتی نفس میکشی عزیزم دفعه دوم بینیت بدتر نشد؟؟من دلم میخواد دوباره عمل کنم میترسم.حس میکنم زیاد خوب نشده هرکی امضامو دید یه صلوات واسه ارزوم بفرسته..😍الهی عاقبت به خیر شین
لبخندستاره عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 579 عزیزم دفعه دوم بینیت بدتر نشد؟؟من دلم میخواد دوباره عمل کنم میترسم.حس میکنم زیاد خوب نشده نه عزیزم چرا بدتر بشه عمل کردم که نقصش برطرف بشه مشکلش این بود که نوک بینیم بزرگ شده بود بخاطر غضروفی که گذاشته بودبعد جراحی کوچیک شد کاملا
الهااااااااامی عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 4643 نه عزیزم چرا بدتر بشه عمل کردم که نقصش برطرف بشه مشکلش این بود که نوک بینیم بزرگ شده ب ... اخه هی میگن دفعه دوم اینطوری میشه اونطوری میشه...سختر میشه....کدوم شهر عمل کردی هرکی امضامو دید یه صلوات واسه ارزوم بفرسته..😍الهی عاقبت به خیر شین