2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارتوپد خوب تو اصفهان سراغ دارید 

من کرمانشاه هستم..

من یکبار زمین‌خوردن زانو اسیب دید طب سنتی اومد بعد یکهفته دارو بهم داد به زانو م ببندم شب تا صبح من کلا سه ساعت تحمل کردم پاهام‌میسوخت برق رفته بود باز کردم کنار گذاشتم صبح بیدار شدم پاهام چوب خشک شده بود تکون نمیخورد زانوم دوبار ران پام ورم کرده بود اب اورده بود.مجبور شدم بخاطر راه اشتباه ۶ماه از کشاله زان تا مچ پا گچ باشه و ۵ماه تو اتل من یکسال در عذاب بودم

الانم‌سرما به پام میزنه درد داره

من کرمانشاه هستم.. من یکبار زمین‌خوردن زانو اسیب دید طب سنتی اومد بعد یکهفته دارو بهم داد به زانو م ...

متاسفانه من زانوهام خیلی داغونه بارها ضرب دیده درمان نشدم بسختی راه میرم . توانایی مالی درمان ندارم . کسی رو هم ندارم ازم پرستاری کنه گچ نمیتونم بگیرم 

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

متاسفانه من زانوهام خیلی داغونه بارها ضرب دیده درمان نشدم بسختی راه میرم . توانایی مالی درمان ندارم ...

میدونم خودم عذابش کشیدم..دارو طب اسلامی هم ارزون نیست..

کلنیک وابسته به علوم‌پزشکی شهر اصفهان چک کن حتما متخصص داره و هزینه خییلی پایین حتما برو 

میدونم خودم عذابش کشیدم..دارو طب اسلامی هم ارزون نیست.. کلنیک وابسته به علوم‌پزشکی شهر اصفهان چک کن ...

پات تو گچ بود کی پرستاریتو میکرد ؟ 

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

...من اون‌موقع مجرد بودم کارای خونه مامانم‌انجام‌میداد کارای خودم که خودم  بدترین قسمت ش دستشو ...

عزیزم من چن سال قبل تصادف کردم هر دو زانوام دستام گردنم کمرم لگنم دنده هام همه داغونن .‌مشکل مالی ام دارم . دست تنها ام 😔

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

سلام تگه هنوز زانوهاتون درمان نشده اصفهان پیش حاج اقا باقری نماینده طب اسلامی اصفهان برین 

عکس لیست نماینده های طب اسلامی اصفهان میفرستم بقیه رو نمیشناسم فقط تعریف حاج اقا باقری شنیدم که یکی از دوستان تومورمغزی بدخیمش زیرنظرشون خوب شد خداروشکر