2777
2789
عنوان

تازه عروسم

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایششششش دیگه غذا نپز براش والا جای دستت درد نکنه هستش! من یکی دوبار ک مادر شوهرم نبود غذا پختم پدرش ...

قبل از اینکه من ازدواج کنم همیشه از بیرون غذا میگرفتن یا وشهرم بادمجونی چیزی درست میکردن باهم یه جا کار میکنن

قبل از اینکه من ازدواج کنم همیشه از بیرون غذا میگرفتن یا وشهرم بادمجونی چیزی درست میکردن باهم یه جا ...

بعضی وقتا این کارو بکنی خوبه ولی نه اینکه وظیفت بشه عزیزم به نظر من بهونه خوبیه که دیگه درست نکنی غذا براش

قبل از اینکه من ازدواج کنم همیشه از بیرون غذا میگرفتن یا وشهرم بادمجونی چیزی درست میکردن باهم یه جا ...

چی بگم حالا ک رنش نیست پیشش پس گناه داره درست کن یکم کمتربریز یا اب پز کن من واس خودمون هیچوقت مرغو سرخ نمیکنم اب پز با سبزیجات میپزم مث بامیه فلفل دلمه ای هویج کدو سیب زمینی سندبالاها ازاین چیزا اب پز تو غذا دوس دارن توام ازاین چیزا زیاد بپز

چون تنهاس دلمم براش میسوزه همشم خدا خدا میکنم زود خوب شه 😔😔ای کاش یه راهیی بود دیگه شوهرم غذا نبره

راهی نیست متاسفانه بعضی ها عادت میکنن به این روال و نمیشه عوضش کرد فقظ میشه کمترش کرد

وقتی کاسه ی خورشتش آماده کردی ،یه یخ بنداز تو پلاستیک فریزر بنداز تو کاسه اش،همه چربیارو ب خودش میگی ...

راست میگه این فکر خیلی خوبیه هم شماغذایی ک دوس داری میخوری هم غذای اون بی روغن مبشه