2777
2789
عنوان

کیک پز برقی

| مشاهده متن کامل بحث + 8350 بازدید | 26 پست
وای چه خوب که تاپیک زدی... پس منم حتما میخرم. گازمون رو میزیه فر نداره مردم از بس تو قابلمه کیک پخ ...

خیلی کاربردیه مامانمم فر نداشت اول اون خرید منم دیدم خوبه خریدم

قیمتشم نسبتا مناسبه

من مارک هادی خریدم مامانمم چندین ساله همین مارک رو داره

خدايا خودت حافظ پسرم باش
چجوری ماکارونی و مرغ توش پختی عزیزم..توضیح میدی

ماکارونی که ابکش کردم به جای دم دادن تو قابلمه ریختم تو کیک پز لایه لایه مواد و ماکارونی ریختم کمی هم پنیر پیتزا میزدم لابه لای لایه ها

خیلی خوب پخت 

مرغم  با پیاز توش و ادویه و کمی روغن گذاشتم تپش رنگش که یکم عوض شد دو لیوان اب ریختم بعد گذاشتم پخت به همین راحتی

خدايا خودت حافظ پسرم باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب من از این ایرانیاش دارم خریدم ببرم خوابگاه کرونا اومد باد کرد رو دستم 😕چند دقیقه کیک میپزه ؟

مال من ۵۰ دقیقه ای میپزه البته با دو لیوان ارد شاید اگه مقدار مواد کمتر باشه کمتر طول بکشه

خدايا خودت حافظ پسرم باش
چه خوب من از این ایرانیاش دارم خریدم ببرم خوابگاه کرونا اومد باد کرد رو دستم 😕چند دقیقه کیک میپزه ؟

ایشالا سال دیگه میبریش خوابگاه

اتفاقا خواهر منم دانشجوه میگه خواستم برم یکی بخرم ببرم اونجا🙂

خدايا خودت حافظ پسرم باش
ماکارونی که ابکش کردم به جای دم دادن تو قابلمه ریختم تو کیک پز لایه لایه مواد و ماکارونی ریختم کمی ه ...

مرصی عزیز

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

من فر برقی مارک گو سونیک رو میزی دارم اونقد عالیه ک از فر گازم تا حالا استفاده نکردم چون تعدادمونم ک ...

منم گوسونیک رو میزی دارم اتفاقا اما این مصرف برقش انگار کمتره اما خوب اونم کاربردیه

خدايا خودت حافظ پسرم باش
ایشالا سال دیگه میبریش خوابگاه اتفاقا خواهر منم دانشجوه میگه خواستم برم یکی بخرم ببرم اونجا🙂

ایشالا البته دیگه فارغ التحصیل میشم انشاالله ارشد 😂✌😊

... هنوزم تو شب هات اگه ماه و داری من اون ماه و دادم به تو یادگاری ....

سلام و وقت بخیر خدمت همه دوستان عزیز

دوستان عزیزی ب دنبال کار در منزل هستین میتونم کمکتون کنم .

۵ ماه کامل درمورد شرکت و گروهی ک الان در اون فعالیت میکنم کلی تحقیق کردم و برند هایی خوبی داره ک حتی پزشک ها هم استفاده میکنن  از همه لحاظ خیالم راحت شد 

الان یکسال ونیم  مشغول ب کار شدم  و خداروشکر درآمد خوبی دارم 

و سازمان رو ب روشدی ساختم همه آموزش ها خودم انجام میدم 

لیدرهای بالا سریمون نزدیکترین لیدر ب شرکت هستش 

گروه ک فعالیت میکنم اصلا برای فروش اجباری نمیکنن و هرماه استرس اینو نداری ک محصول بخری بمونه سرت هروقت ک خودت مشتری داشتی خرید میکنی 

برای راهنمایی بیشتر  واتساپ پیام دهید با کمال میل سوالات شما رو جواب میدم 

یا برای عضو شدن در گروه ما راهنماییتون میکنم

09184994315 خانم شفیعی

سلام عزیزم برای خرید بهترین کیک پز برقی من سایت راهنمای خرید بهترین ها بیک نیک رو معرفی میکنم، بهترین قیمت بازار رو دارن اینطوری بگم که: ارسال رایگان ، ضمانت مرجوع 7 روزه و ضمانت اصل بودن کالا دارن و پولشم هر وقت محصول تحویل گرفتی پرداخت میکنی.

https://biknik.ir/spread-the-flame-bartar/