2777
2789

https://www.mehrnews.com/news/5073497/آزادراه-تهران-شمال-مسدود-شد

اینو بخون گلم

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما شمالیم ورودی شهرها و پلیس راه راه رو بستن و فقط با برگه تردد میشه جاده رو نمیدونم ولی امروز خوندم که اگه پلاک برای شهر قرمز باشه هر دوربینی بگیره یه تومن جریمه میندازه

مـن حواســم بهـ همــهـ جــَمع ولــی پرتــ تـــ❣وام
برو ولی یک میلیون باید جریمه بدی. پولش رو هم با خودت ببر. سفرت خوش

خوش گذرونی نمیرم ک اینجوری میگی ابجیم نصادف کرده باید برم ببینمش وگرنه من و شوهرم یه ساله نرفتیم خونه باباش واسه کرونا

مامانِ🤰آوینا🤱😍لحظه موعود👈۱فروردین۱۴۰۰😍🤎
عزیزم برای خوشی نمیام ابجیم تصادف کرده حالش بده باید حتما ببینمش

خدا کمکش کنه برو تحقیق تو کن اینجا نمون فحش میخوری. اگه رفتی احتیاط کن تو جاده مثل خواهرت نشی خدانکرده 😳

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرامتر از آهو بی باکتر ازشیرم                                                          هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر 
خدا کمکش کنه برو تحقیق تو کن اینجا نمون فحش میخوری. اگه رفتی احتیاط کن تو جاده مثل خواهرت نشی خدانکر ...

اصلا حالم خوب نیست میترسم اتفاق بدی افتاده باشه و بهم نمیگن 

شوهرم زنگ زد اتوبوس میره با اتوبوس میریم

مامانِ🤰آوینا🤱😍لحظه موعود👈۱فروردین۱۴۰۰😍🤎

[QUOTE=165357255]عزیزم برای خوشی نمیام ابجیم تصادف کرده حالش بده باید حتما ببینمش[/QUOTE کدوم شهر بستری. شما از شهر قرمز نمیتونی بیای. اگرم بیای به خواهرت بد کردی این دوستش نیست که الان تو اونحالش پاشی بیای دیدنش. اگه خدای نکرده ناقل باشی چی؟ تازه اینجام ما الان نمیتونیم از شهرستامون خارج شیم. فقط به دوتا شهر چون اونجام مثل ما نارنجیه. 

خوش گذرونی نمیرم ک اینجوری میگی ابجیم نصادف کرده باید برم ببینمش وگرنه من و شوهرم یه ساله نرفتیم خون ...

انشا... که بلا دوره . اما نرو. از کجا معلوم که اصلا بذارن عبور کنی؟ بعد هم مممکنه بری بیمارستان و اونجا آلوده به کرونا بشی؟ به نظرت ارزش داره؟ 

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه