2777
2789
عنوان

قهرای طولانی که عادت شده

248 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها من خواستم مشکلمو اینجا بگم میدونم که یه مشاوره علمی نیاز دارم ولی میخام ببینم شماها چی میگین ....هر سری یه عقلی داره دیگه  

۷ ساله ازدواج کردم ...خیییییلی به شوهرم وابسته بودم یعنی قهر میکرد من روز و شب نداشتم از طرفی هم غرورم نمیزاشت برم جلو....قرارمون این بود هرکس اشتباه کنه بیاد جلو ...همش قهرای طولانی میکنه....تو مهرماه که فقط ده روزشو آشتی بودیم ..دوباره دوهفته پیش اشتباهشو قبول نکرد دست روم بلند کرد یعنی به قصد کشت زد منو جلو دخترم...طفلی انققد جیغ زد....حالا هم نمیدونم چیکار کنم ....جالبه موضوع دعوا بخاطر این بود که میگه تو به بچه فحش میدی برای روحیه ش خوب نیست... مثلا یه وقتایی که عصبانی میشم بیشعور یا احمق میگم ...بخاطر بچه مادر بچه رو جلو چشمش کتک زد این واس روحیه بچه بد نیس  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مامان و بابام اصولا دعوا نمیکردن و نمیکنن ولی وقتی جوون تر بودن و من پنج سالم بود دعوا شون شد بابام مامانم و هل دادسرش خورد به دیوار منم رفتم تو جمع دوستام تو کوچه تا تونستم گریه کردم و هیچ وقت یادم نرفت 

من الان دقیقا متوجه نشدم کدومتون قهر می کنید.

ولی به هر حال قهر از هر طرف که باشه یعنی من الان دوستت ندارم و احتیاج دارم که تحویلم بگیری.

قهر طولانی بی اثر میشه

مهم اینه که آدم بتونه با گفتگو حرفا و نظراتشو بگه و بفهمونه.

اما در صورتیکه به قصد کشت زده باشه فکر کنم بهتر باشه واکنش جدیدی انجام بدی

من تو حالت آلفا ۲۰ دقیقه قبل خواب و ۲۰ دقیقه بعد بیدار شدن کلمات شادی و آرامش رو تکرار می کنم

۴۰روز حداقل باید بگی اما همون روزهای اول تاثیرشو میزاره

کائنات زندگیتو جوری رقم میزنه ک فقط شادی و آرامش می بینی😍😍 جوری ک من دوره ی سوم شادی و آرامش رو شروع کردم

راحت قبل و بعد خواب سفارش میدی ب کائنات و اونا دست ب کار میشن

بهش میگن تمرین آلفا

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
بيچاره بچتون كاش بچه دار نميشديد از اول وقتي مشكل به اين بزرگي داشتيد 

اخه ما فقط مشکلمون سر بچه س..ینی قبلش مشخص نشد تا بچه نیومد....بگذریم که تو نوزادی بچه هی میگف تو نمیتونی ساکتش کنی....تو بلد نیستی...تو عرضه نداری و اینا همه شد یکسال و نیم افسردگی من

بگو تو منو میزنی تو روحیه بچه تاثیر نداره  من به بچه حرف بد میزنم روحیش خراب میشه؟!  عجب ...

هزارتا حرف میاد تو کله م دلم میخاد ولی دوسه دفه پیش دیدم طولانی شد رفتم جلو انگار عادت کرده....

هزارتا حرف میاد تو کله م دلم میخاد ولی دوسه دفه پیش دیدم طولانی شد رفتم جلو انگار عادت کرده....

عزیزم حرف بد نزن که بهش توهین بشه ولی سعی کن یجوری باهاش صحبت کنی که به اشتباه خودش پی ببره💔

زندگی خیلی نامرده 
مشکل شما هم سربچه س؟

اوایل بخاطر پسرم خیلی مشکل داشتیم.ولی الان مشکل اخلاق خودشه.دیگه برام عادی شده.البته باهم حرف میزنیم ولی باکنایه.اماخوب درکل قهریم.البته من خیلی ازش دلگیرم امااون طوری رفتارمیکنه که اتفاقی نیوفتاده یااگرافتاده مقصرمنم.

ب خدا اعتماد داشته باش.. یجوری پازل زندگیتو میچینه ک لایقشی..
عزیزم حرف بد نزن که بهش توهین بشه ولی سعی کن یجوری باهاش صحبت کنی که به اشتباه خودش پی ببره💔

خیییلی اهل گفتگوییم....ولی نمیدونم چیکار کنم مثلا اشتباه خودشو میگم میگه اون فرق داشت...قبول نمیکنه بعد اینجوری دعوا میشه تاحالا سه بار اینجوری کتک کاری کرده که یبارشو رفتم شکایت کردم ازش...

اوایل بخاطر پسرم خیلی مشکل داشتیم.ولی الان مشکل اخلاق خودشه.دیگه برام عادی شده.البته باهم حرف میزنیم ...

وااای این حی به جانب بودنشون خیلی حرص دراره....من میگم تو منو زدی الان منتظری من بیام بگم ببخشید بی چشم و رو؟