2777
2789
عنوان

خانه داری مردان

285 بازدید | 16 پست

شاید شما هم خانواده هایی رو دیده باشین که توشون مرد خانه دار هست و زن شغل داره و کارهای مربوط به بیرون از خونه رو انجام میده 

(و گاها بر خلاف انتظار ما ، اوضاع خانوادگی شون خوب پیش میره) 

.

نظرتون درمورد خانه داری مردان چیه ؟

اینکه مرد خونه باشه زن بره کار کنه بیاره خیر همه جای دنیا این رد شده اس ولی مردی ک خیلی کمک میکنه ب خانومش تو کار خونه یا برعکس خانومی ک همپای شوهرش کار میکنه بیرون ن هیچ اشکالی نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره چند سال شوهر عمم بیکار بود عمم معلم بود صبحها نهار درست میکرد و مراقب بچه ها بود 

اتفاقا خیلیم عاشق هم دیگه هستن 

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍

من نمیپسندم ، همسرمم میاد خونه اصلا دوست ندارم دست به سیاه سفید بزنه . همیشه بهش میگم عشقم خوشم نمیاد تو خونه کاری انجام بدی فقط استراحت کن ، من کمک بخوام با کمال میل بهت میگم.🍁

حیـوانات دوستان خوبی هستند ؛ آنها هیچ سؤالی نمیپرسند و هیچ انتقادی ندارند.  جورج الیوت - داستان عشق آقای گیلفیل ☀  حضرت مادر جانم ، پوشیه ام و حجابم هدیه ی ِ مسلمانی ِ شیعه ی شماست ، گره میزنم بندش را خالصانه  ، قربة إلی الله ، هدیه به حضرت بقیة الله (عج) ☀   امروز اگرچه دست ما از حضرت علی (علیه السّلام) خالیست ، اما فرزند خلف او  سید علی(حفظه الله) هست هنوز ، شمشیرش همان برندگی ذوالفقار را دارد و اعتمادش به خدا  تضمین کننده پیروزی نزدیک ما و گرفتن #انتقام_سخت خواهد بود  ✊  اگر رهبر حسینی ما در این زمان به ما بگوید آماده باشید ، به او میگوییم : ای سید و امام ما ، به خدا سوگند اگر همه ما کشته شویم و اگر بدانیم که کشته می شویم ، سپس سوزانده میشویم ، سپس در هوا پراکنده می شویم سپس زنده خواهیم شد و این مسیر هزار بار دیگر تکرار می شود ، ای فرزند حسین علیه السلام ، تو را تنها نخواهیم گذاشت. « سید حسن نصرالله » ✊ مرگ بر آمریکا   مرگ بر اسرائیل   مرگ بر انگلیس   مرگ بر آل سعود   مرگ بر منافقین و کفار   مرگ بر ضد ولایت فقیه ✊  اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیننا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف 💟 

والا من 20 ساله مادرم طلاق گرفته بابام با خواهرم هستن تو خونه خونمون مثل گله وقتی میریم خونشون شوهرم میگه کیف میکنم همه چیز مرتب تمیز غذا آماده تمام کارا بیرونم انجام میده

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹

مادامی که این سبک زندگی انتخاب خود افراد باشه و شاد باشن از این انتخاب، به نظرم هیچ ایرادی نداره که خلاف جریان مرسوم جامعه باشه.به حرف دیگران هم نباید توجه کرد

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
اینکه مرد خونه باشه زن بره کار کنه بیاره خیر همه جای دنیا این رد شده اس ولی مردی ک خیلی کمک میکنه ب ...

رد نشده ... ای کاش درمورد چیزی که اطلاعات کافی نداریم درموردش صحبت نمیکردیم.

یکی از اقوام اینطوریه اصلا نمیپسندم خانمش همه کارست واقا انگار غرور مردانه نداره زن و مرد باهم مش ...

حرفتون بشدت جنسیت زده س میتونید بگید من به *شخصه* نمیپسندم نه اینکه بگید چندشه 

رد نشده ... ای کاش درمورد چیزی که اطلاعات کافی نداریم درموردش صحبت نمیکردیم.

علم روانشناسی میگه جنس مرد اینو نمیپذیره و ب غرورش بر میخوره.جان گری تو کتاب پر فروشش میگه مردا کار براشون عین بنزین میمونه با کاره ک شخصیتشون شکل میگیره.حالا شما نظرت اینه مرد کار نکنه ب من ربطی نداره ولی دیگه همه چیزایی ک پایه و اساس منطقی و علمی دارن و ب خاطر نظر خودمون خراب نکنیم 

جالب نیست

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺