2777
2789

از نزدیک شاهد بودین که کسی کاری انجام بده و جواب کارش رو بگیره؟حالا چه کار خوب چه کار بد

برای شادی روح همه ی درگذشتگان و مادرم صلوات...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم و فرجنا بهم

اگه‌ اون کار واقعن بد باشه بله تا دلت بخواد

پیشاپیش معذرت میخوام بابت زبون تند و تیز و البته حق گوم...اگه دلتون رو شکستم منو ببخشید...خوشحال میشم بهم اسم پسر معرفی کنی و به تاپیکهام یه سری بزنی....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله دیدم

خیلی وقتا طرف جور دیگه ای تقاص پس میده

مثلا اگر یه نفر تو دلش برای کسی آرزوی مرگ داشته باشه ممکنه مدتها بعد خودش به یه بیماری مبتلا بشه حتی اگر درمان بشه اما این بیماری نتیجه اون آرزوی بد بوده اینو ممکنه خود شخص هم متوجه نباشه

مادربزرگم ، سالهای پیش قبل از فوتش پدر بزرگمو نفرین کرده بود گفته بود الهی جوری بمیره که توی قبر جا نشه مادر بزرگم فوت شد ولی نفرینش موند تا موقع مرگ پدر بزرگم

در حالت نشسته مرد و خشک شد برای اینکه توی قبر جا بشه مجبور شدن از کمر بشکننش 

مرد خوبی نبود 

خدا مادربزرگمو بیامرزه خیلی مظلوم بود

اره.یه پسره خیلی عاشقم بود بد ولش کردم نمیخواستمش اصلا نمیدونم چرا همچیشم عالی بود..بد ولش کردم.خیلی گریه میکرد اصلا اهله گریه و اینجور کارا نبود..خلاصه بعدش خودمم عاشق شدم طرفم بم خیانت کرد کات شد رابطم هنوز هنوزه فک میکنم بخاطر گریه اونه..

الان چهار پنج ساله با رل دیگه ازدواج کردم.🥴عاشقشم

🥰🤱🏻

زیااااااد

گروه زرد  امروز یکشنبه ۹۹/۱۲/۱۷  قد ۱۶۳ ،،،وزن اولیه ۸۱ ،،،وزن هدف ۶۶ ،،،وزن فعلی ۸۱    هرچیز که در جستن آنی ،آنی... از تو فقط یکی تو دنیا هست پس سعی کن همیشه بهترین باشی

هم اره هم نه

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

ما یکی از آشناهامون زنی بود که شوهرشو توی ۲۵ سالگی از دست داده بود با چنتا بچه،حدود ۱۰ سال بعد که بچه ها بزرگتر شدن این خانوم ازدواج کرد،جاری این خانوم انقدر اذیتش کرد و همه رو به جونش انداخت که نگو و نپرس

برای شادی روح همه ی درگذشتگان و مادرم صلوات...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم و فرجنا بهم

من مادرشوهرم شب عروسيمووو از حسادتتتت ب عزااا تبديل كرد كمرم شكست داغون شدم

كلا تو ١/٥ دوران عقدمممم بلاهاي سرم اورد كه نگممم براتون

اما خدا حتي ي گوش مالي بهش نداد

تنها كسي كه غصه خورد مريض شد من بودم

اون خيليي راحت زندگي ميكنه

شايد تنها غصه اش اين باشه كه دختر ٤٠سالش ازدواج نكرده

گذست و چندسال بعد مادر همون جاریه با یه پیرمردی ازدواج کرد اونم توی سن بالا و خلاصه نزدیک بود سکته کنه که اییین همه حرف زده و حالا سر خودش اومده مدت ها از خونه بیرون نمیومد

مادرشوهرم خیلی اذیتم کرد هرچی من محبت میکردم اون بی محلی میکرد و تیکه انداخت ...

به هیچ کس هیچی نگفتم نذاشتم خانوادم بویی ببرن چه شبها تا صبح اشک ریختم ....

چندسال بعد برادرشوهرم داماد شد یک زن گرفت افعی به تمام معنا 

روزی ده بار مادرشوهرمو میشوره میزاره رو بند .

انقدر خبیسه که اشک مادرشوهرمو در اورده 

حالا طوری شده که مادرشوهرم میاد میشینه بامن دردودل میکنه و گریه میکنه ..خودش فهمیده تقاص کدوم کارشو داره پس میده 

اما من دیکه هیچوقت اون ادم سابق نشدم ... انقدر بزرگ شدم که یاد گرفتم باهرکس باید چطور رفتار کنم ... 

زمین به طرز عجیبی گرده 

هرچیز که در جستن آنی ،آنی