2777
2789

سلام من به تازگی فرش گرفتم ۱۲۰۰ شونه اکرولیک بعد الان یه چندوقتیه بدجور رفته تومخم اخه دورنگ دیده میشه از طرف خوابش نگاه میکنی اتگار برف نشسته روش سفیده سفیده ازطرف پایین نگاه میکنی همونیه که تو مغازه دیدم وپسندیدمه حالا موندم چیکارکنم کسی هست که اینجوری باشه فرشش؟؟؟ ایا با یبار شستشو درست میشه یانه؟ عکسشم اگه سایت درست باشه میزارم لطفا بگید چیکارکنم ۱۱ میلیونو خورده ای پول دادم بهش😭😭😭😭😭

عزیزم منم فرشام‌هیمنجوره سایه میندازه ایما مد هست غصه نخور درست بشو هم نیس ازاول بایدمیپرسیدی من پرسیدم ولی مدلشو دوست داشتم خریدم

از این به بعد من  توی نی نی سایت😶😶😶👀👀🤐🤐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب فرش بايد درست بخوابه از اونطرفي كه پسنديدي بخوابونش منم فرشاي ماشينيم همينطورن

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
مال من طرح ترکه اینجوریه خیلی دوس دارم‌اتفاقا

واقعااااا من چشمم همش روشه فکرمیکنم فرشم بدانتخاب کردم امروز رفتم مغازه داره گفت اگه روشنترشو برداری زیاد دیده نمیشه یا سرمه ایشو منم همینطوری موندم چیکارکنم مال من فیلیه متوسزه ولی امروز رفتم فیلیه روشنه نمیدونم دودلم

عزیزم منم فرشام‌هیمنجوره سایه میندازه ایما مد هست غصه نخور درست بشو هم نیس ازاول بایدمیپرسیدی من پرس ...

واقعا دوست داری اخه دورنگ دیده میشه خیلی روش سفیده حتی گلاش محو میشه که😐

واقعااااا من چشمم همش روشه فکرمیکنم فرشم بدانتخاب کردم امروز رفتم مغازه داره گفت اگه روشنترشو برداری ...

مال من زمینش فیلیه با طرح قدیمی ک کلا برجسته هست

دلم میخواد ک روزی صد هزار بارررر بهت نگم دوست دارم عزیزمممم   
واقعا دوست داری اخه دورنگ دیده میشه خیلی روش سفیده حتی گلاش محو میشه که😐

حالت سفید روش هست من خیلی دوس دارم مخصوصا صبا ک از پنجره نور میخوره 

دلم میخواد ک روزی صد هزار بارررر بهت نگم دوست دارم عزیزمممم   
خوب فرش بايد درست بخوابه از اونطرفي كه پسنديدي بخوابونش منم فرشاي ماشينيم همينطورن

از سمت ورودی انداختم همونیه که پسندیدمه ولی وقتی میشینی رو مبل  کلا روش سفیده گلاش دیده نمیشه 

حالت سفید روش هست من خیلی دوس دارم مخصوصا صبا ک از پنجره نور میخوره 

اره چون خونم نورگیره  بیشترتوچشممه تا حالا اخه ندیده بودم اینجور فرشی بعد که خریدم انداختم  شک شدم که چرا اینجوریه من چیز دیگه پسندیده بودم چرا اینجوریه😂