2777
2789
عنوان

نی نی تپل !!!😳

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 24 پست
چرا جار میزنی زود اسپند دود کن بچه ها مثل گل هستن زود چشم میخورن ماشالله بگو و دیگ هیجا تعریف نکن خو ...

آره واقعا امشب دیدمش به خاله ام گفتم چشم زخم بزن بع گهواره اش و لباسش آخه ماشاالله گفتم که 

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
میگن ماکروزوم به بچه با این وزن دعا نکن بچه ت این دزنو داشته باشه 

ماکروزوم یعنی چه؟

بچه خالم که شکرخدا هیج مشکلی نداره بردنش پیش دکترش

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جااان  جدی؟؟ ای ماشاالله  چی میخوردیت توی حاملگی؟؟

من نه ها مامانم تو حاملگیش انار میخورده میگه یه صندوق انارو دو روزه میخوردم 😐

خداجونم بخاطر نی نی خوشقدمی که بهم دادی ممنونم🙏😍🙏
ماکروزوم یعنی چه؟ بچه خالم که شکرخدا هیج مشکلی نداره بردنش پیش دکترش

یعنی وزنش بیشتر از حد نرماله مادرایی که بچه های ماکروزوم به دنیا میارن بارداریای پر ریسکی دارن و احتمال دیابت تو بارداریای بعدی و فشار خون یا همون عامیانه مسمومیت حاملگی تو بارداریای بعدی زیاده و همین طور سقط باید از لحاظ تغذیه و  و... رعایت کنن تو بارداریای بعدی وزن یه نوزاد نرمال که وسط نمودار باشه 3200 

من نه ها مامانم تو حاملگیش انار میخورده میگه یه صندوق انارو دو روزه میخوردم 😐

ای جااان 

خاله منم میگه روزی سه کیلو میوه میخوردم 

منم خیلی انار میخورم😅😅😅😅😅😅

خودمم تو بارداریم خیلی میوه میخوردم انارو پرتقال و به پسرم بشدت صبوره و سازگار و قدشم خیلی بلند بود تو تولد۵۷ سانت بود و الان ۸۰ سانته ۱۱ ماهشه

خداجونم بخاطر نی نی خوشقدمی که بهم دادی ممنونم🙏😍🙏