2777
2789

https://chat.whatsapp.com/HBPEzXAIRrCEptQ1Ot9rNl

گروه واتساپ مخصوص خانما...اول توی گروه یا پیوی مدیر ویس میفرستید مشخص شد که خانم هستید اد میشید گروه اصلیمون مچکر بخاطر توجهتون... ویس هم صرفا جهت اینکه گروهمون فقط خانم ها باشن هست قصد جسارت نداریم🙏🏻✔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بره تو یه اتاق

پنجره ها و درهای خونت رو باز برار ک هوا تهویه بشه

دیگه خودتم مرتب مایعات  و روزاته قرص ویتامین سی و بابونه و اویشن و ابمیوه طبیعی بخور

🌹الحمد الله رب العالمین🌹

روغن زیره بخوره با دمنوش آویشن 

کاربر اقام🌺🌺🙏🤷‍♂️🙋‍♂️خداروزی ک دنیا رو نهاده به هرکس هرچه لایق بوده داده...... لطفا اگه میخوای بحث کنی ریپلای نکن 🙏😊شازده کوچولو گفت:بعضی کارا بعضی حرفابدجور دل آدمو آشوب میکنهگل گفت مث چی؟شازده کوچولو گفت:مث وقتی که میدونیدلم برات بی قرارهو کاری نمیکنی.......
چرا رفتید از دادید؟

شرکتیه شوهرم،خیلی حساس شدن حتی واسه یه آبریزش یا یه سرفه میگن برید آزمایش بدید تا زمانیکه جوابش نیومده سرکار نیایید اصلا فکرشو نمی‌کرد کرونا باشه ،تااینکه الان مثبت اعلام شد پیامک اومد

بازم بایدمراقبت کنه ابهویج سوپ مرغ دمنوش گرمونه قرصایی که دکترداده پرهیزازسردی گلوشوهمیشه بپوشونه به هیچ عنوان فک نکنه چیزی نیس کروناخیلی خیلی طول میکشه خوب شه شایدویروسش دوهفته ای خوب بشه ولی ریه هاش بعدحساس میشه کنارش ازسفیدکنندههااستفاده نکن ریه شوبدترمیکنه

حمدوسپاس پرورگارم 
شرکتیه شوهرم،خیلی حساس شدن حتی واسه یه آبریزش یا یه سرفه میگن برید آزمایش بدید تا زمانیکه جوابش نیوم ...

عزیزم شوهر منم تستش مثبت شده اما هیچ علایمی نداره اما دکتر بهش دارو اینا داده و تا ۱۵روز قرنطینه کردن 

دُختَری از جِنسِ دَرد  زنده ایم به شوق مُردَن😔💔