2821
2789
عنوان

بمیرم واسه زنش

| مشاهده متن کامل بحث + 6953 بازدید | 125 پست
لطفا بحث نکن  بخاطر امضات گفتم

مرسی از تذکر ب جات❤❤❤

خودمم حس کردم تو این تاپیک قانون خودم رو شکستم. چشم🤐🤐

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
عزیزم ولی شوهری که اینقدر زنشو خوشحال می‌کنه و واسه زندگیش تلاش می‌کنه که زنش اصلا مریض نشه ارزش دار ...

من شوهر شمارو نمیشناسم عزیزم‌ کلا گفتم

خلاصه هر انسانی مریض میشه ربطی به تلاش همسر نداره

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چرا کوله بارهارو مثال نمیزنین بخاطر خونوادعاشون چقدر زجر کشیدن چقد کشته شدن

آخه من یاد همسر شهید حججی افتادم و عکس شکنجه شهید رو دیدم که دلم گرفت ، الان واسه قحطی زده های آفریقا هم میشه دل سوزوند ولی من یه لحظه همسر شهید رو یادم بود عزیزم

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
من شوهر شمارو نمیشناسم عزیزم‌ کلا گفتم خلاصه هر انسانی مریض میشه ربطی به تلاش همسر نداره

اینم درسته فدات ولی نمیشه ملاک دوست داشتن رو پرستاری.  دونست

هر آدمی دوست داشتنش رو یه طور بروز میده ، هرچند موقع بیماری وظیفه هر مردی هست که از خانمش پرستاری کنه و برعکس

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز