2777
2789
عنوان

ب داداشم پیام دادم

788 بازدید | 43 پست

فرستاد هرچی بینمون بود تموم شده دیگ اسممو ب زبونت نیار.

😭😭😭

ما فقط نگرانشیم.

تاپیکای قبلمو ک مربوط ب داداشمن بخونین متوجه میشین سه تاشونم بخونین

تو تاپیکای قبلم گفتی بریم تاپیکای قبل تر ک

کاربر سال ۹۸ عسدم!منتهی بخاطر بحث هایی که پیش اومد پنج تا کاربریمو از دس دادم!😐 لحن و گفتار منُ رفتار و شخصیت طرف مقابل مشخص میکنه ! خداحافظ نی نی سایت:) 1400/5/26 بابای.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با داداشم در حد مرگ دعوام شده امروز

کاربر سال ۹۸ عسدم!منتهی بخاطر بحث هایی که پیش اومد پنج تا کاربریمو از دس دادم!😐 لحن و گفتار منُ رفتار و شخصیت طرف مقابل مشخص میکنه ! خداحافظ نی نی سایت:) 1400/5/26 بابای.

چرا اینجوری شده چرا تا این حد پیش رفته .چرا اصلا دوست ناجور انتخاب کرده ؟

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

کنترل پسرای جوون مخصوصا تو سن و سال برادر شما واقعا سخته 

این سن ک میشن انگار گوششون از حرف پره، گاهیم داشتن دوست ناباب میتونه بدترش کنه

تو تاپیک های قبلیتون خوندم مصرف گل و شراب و ...

من راه حلی ندارم اما حس میکنم ی مرد حرف ی مرد رو بهترمیفهمه، بنظرم پدرتون، دایی یا عموتون یا از همسرتون یا ازهرمرد دیگ ای ک حرف شنوی یا ترس داره بگید باهاش حرف بزنه، بره سرکارش پولشو جمع کنه تو رفیق بازی چیزی نیست جز دردسر

تنهاش نزارید ، هرچی تنها تر بشه براش بدتره، دورش باشین، هی نصیحت نکنید یا سرزنش نکنید 

بازم میگم بگید از یک نفر ک حرف شنوی داره باهاش حرف بزنه ببینه چرا اصلا رفته تو این چیزا؟ کمبود چه چیزی داره؟ اگرمحبته جبران کنید ...

کنترل پسرای جوون مخصوصا تو سن و سال برادر شما واقعا سخته  این سن ک میشن انگار گوششون از حرف پر ...

باور میکنی از هیچکی ترس نداره؟؟؟

ازبابام ک اصلن ترس نداره بابام باهاش حرف ک میزنه سرش داد میکشه و میگ تو هیچکاری نکردی بخدابابام صب تا شب جون میکنه بناست یه لقمه نون حلال درمیاره توهیچ چیم برامون کم نزاشته.

شوهرم باهاش حرف زد دیگ گف ب حرف گوش نمیده یه مربی دارن یب حرف اون گوش میده اون حرف زد نشد.

فقط یکم از دوست دخترش حرف شنوی داره ک من ب اون میگم بهش بگه ولی باز زیادتاثیرنداره