2777
2789
عنوان

●♡آبرسان صورت♡●

1159 بازدید | 44 پست

بچه ها من پوستم خشکه و حساسه و لک داره

یه آرایشگری بهم گف اگ مداوم آبرسان بزنم لک صورتم میره یعنی واقعا درست میگه؟

لطفا اگ آبرسان با این مشخصات خودتون یا اطرافیانتون استفاده کردین و راضی بودین بهم معرفی کنید تا آخر عمر دعاتون میکنم🙏❤

اگ ایرانی باشه که چه بهتر😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آبرسان ربطی به لک نداره

لایه بردار که نیست پوستتو اسکراب نمیکنه

آبرسان برای خشکی پوستت خوبه و پوستت رو هیدراته میکنه

برای لکت میتونی از کرم های اسکراب یا ماسک های خونگی استفاده کنی

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

آبرسان ربطی به لک نداره لایه بردار که نیست پوستتو اسکراب نمیکنه آبرسان برای خشکی پوستت خوبه و پوست ...

میدونم خودمم برام جالب بود حرفش

این کارارو میکنم خیلی کارای دیگه هم کردم ولی فایده نداشته

میدونم خودمم برام جالب بود حرفش این کارارو میکنم خیلی کارای دیگه هم کردم ولی فایده نداشته

یه چیزی گفته الکی😂😂😂😂

ببین شما گوجه رو رنده کن بهش آبلیمو بزن بزن به صورتت و بعد ۲۰ مین بشور،یک ماه یه روز درمیون انجام بده لکت میره

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

واقعا؟ خودتون تاثیرشو از نزدیک دیدین؟

من لک نداشتم راستش دوستم اینکارو کرده و تاثیرداشته روش.

سفیداب هم بخر حتما اخر حمامت یکم با دستت له کن ماساژ بده به صورتت .من جای جوشم با سفیداب رفت

من لک نداشتم راستش دوستم اینکارو کرده و تاثیرداشته روش. سفیداب هم بخر حتما اخر حمامت یکم با دستت له ...

سفیداب بعضی وقتا استفاده میکنم خیلی از ماسکای خونگی رو هم امتحان کردم خیلی کرم ضدلک هم استفاده کردم ولی همین که قطع میکنم دوباره برمیگرده واقعا نمیدونم دیگ باید چیکار کنم افسرده شدم😔

سفیداب بعضی وقتا استفاده میکنم خیلی از ماسکای خونگی رو هم امتحان کردم خیلی کرم ضدلک هم استفاده کردم ...

حالا ضرر که نداره عزیزم هزینه زیادی هم نداره امتحان کن اینم انشالله جواب میگیری