2777
2789
عنوان

وز وز گوش لطفا کمکم کنید

367 بازدید | 23 پست

خانما نزدیک به ۳ساله وز وز گوش گرفتم دکتر رفتم بیفایده بوده کسی هست راهنماییم کنه ..واینجور بوده درست شده باشه و دو روزه خیلی بدتر شدم 

دخترم عطر نفست رایحه ای جان من است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم عین تو الان ۸ ساله که اینجوری ام ...سعی کن تو شرایط استرسی و فشار کم تر قرار بگیری ...اسید فولیک و ویتامین B و آهن استفاده کن...بیشتر گوشت بخور ..اینجوری صداش خیلی کم تر میشه و اینکه خیلی بهش توجه نکن کم کم یادت میره

عزیزم منم عین تو الان ۸ ساله که اینجوری ام ...سعی کن تو شرایط استرسی و فشار کم تر قرار بگیری ...اسید ...

هر چی میخام‌توجه نکنم نمیشه اصلا عصبیم کرده همش میگم مگه من چن سالمه ک باید اینجور بشم لذت همه جی برام‌شده الکی

من 20 ساله دارم خوبم نمیشه

خدای من قد بد هست واقعا ادم دیونهدمیشه دکترم دیگه نمیرم چون کاری واسم نکردن جز قرص اعصاب و خواب 

خدای من قد بد هست واقعا ادم دیونهدمیشه دکترم دیگه نمیرم چون کاری واسم نکردن جز قرص اعصاب و خواب  ...

مال من از عوارض دارو بود قرص آموکسی کلاو خوردم شما چی چطوری شد

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
مال من از عوارض دارو بود قرص آموکسی کلاو خوردم شما چی چطوری شد

من ۴سال پیش ازدواج کردم همسرم خیلی بد بین و شکاک بود خیلی اذیتم کرد خیللی استرس بهم وارد شد تا یهو بیخوابی امد سراغم جوری که چندین ماه نمیتونستم بخوابم و وز وز گوشم‌شروع شد همسرم باعثش شد چون مدام بهم شک عصبی وارد میشد

من ۴سال پیش ازدواج کردم همسرم خیلی بد بین و شکاک بود خیلی اذیتم کرد خیللی استرس بهم وارد شد تا یهو ب ...

عزیزم کاری که گفتم رو بکن ...منم همسن توام..مطمئن باش خیلی بهتر میشی