2777
2789
عنوان

سلام یک سریال خوب میخوام از ماهواره ولی نمیدونم‌ کدوم شبکه

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 31 پست
خیلی بی جنبه بودن اون موردها😶 منواز وقتی یادمه ماهواره تو خونمون بوده ولی فقط در حد دیدن میدیدیم ب ...

درست میگی شما، موردایی که گفتم بحث جنبه نبود، مشکلات خانوادگی داشتن، فیلما هم یادشون داد چیکار کنن😄😄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم زیاد دیدم‌ قبلا ولی خداییش گوش شیطان کر دست از پا خطا نکردم 😊😊😊😊

نه بابا همش به ذات ادم بستگی داره ..من اصلا قبول ندارم اتفاقا خیلیا تو محدودیت ها عقده ی خیلی کارا تو دلشون میمونه و فوران میکنه یهو

😍😍😍
24 تي وي فيلم ببين  هم اقازاده اينا جديدش مياد ميزاره سريع هم همه فيلم سينمايي هارو نشون ميده ...

واسه ساختمون ما ماهواره مرکزی گذاشتن تی وی ما هم رسیور داره . بلد نیستم شبکه های خوب رو بیاریم. میشه بگین چه جوری جم و pmc شبکه های خوب رو بیاریم

23 شهریور روزی که تو برای همیشه از ذهنم میری. من به تو ثابت می کنم از تو بهتر بودم💫🎀 برای قوی بودنم و تسلیم نشدنم دعا کنید🙏😔
خب  جیم‌ کدوم شبکه اش و ساعت چندمیزاره ممنون

روزاي فردا شبكه جم تي وي اچ دي ساعت ١١ سيب ممنوعه

عاليه فيلمش ار پارسال ميده ولي تو گوگل سرچ كم خلاصشو بخون كه بدوني داستان چيه

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۴.۵۰۰ وزن هدف ۷۵ 

واسه ساختمون ما ماهواره مرکزی گذاشتن تی وی ما هم رسیور داره . بلد نیستم شبکه های خوب رو بیاریم. میشه ...

منم بلد نيستم عزيزم يكيو اورديم درست كرد برامون

شبكه هاي تلوزيون خودمونم رو ماهوارست شبكه سه مون از ظهره قطع شده بلد نيستم درست كنم ميخواستم ٠٢١ ببينم😭😭😭

جدیدا شام ایرانی هم پخش میکنخ سری جدید حدود٨ اینا میده فک کنم

اره ميبينم

خيلي خوبه

البته من ساعت ٤ اينا ميبينم شبكه هارو بالا پايين كردني ميبينم داره ميده ميبينم