2777
2789
من برعکسشو میبینم همه اقوام و همسایه و دوست و اشناهام تمام مشکلاتشون اول از بی عرضگی و خاک برسر بود ...

بیشتر مشکلات بین عروس و مادر شوهر از همین شوهره، شوهر اگه عرضه داشته باشه نمیذاره بین این دو تا مشکلی پی بیاد

دنیا برای من میچرخه
دقیقا من خودم با شناختی که از خودم دارم میدونم که عروس بدی میشدم ، ولی مادر شوهرم اینقد مظلوم و مهرب ...

من برعکس اونقدر آروم و مظلوم بودم اونقدر مادرشوهرم اذیتم کرد که قیدشو زدم هرروز ازدستش خون دماغ میشدم خونش بند نمیومد ،اسهال می‌گرفتم دکتر می‌گفت عصبیه ،ورم معده گرفتم دیگه فقط کات کردم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بیشتر مشکلات بین عروس و مادر شوهر از همین شوهره، شوهر اگه عرضه داشته باشه نمیذاره بین این دو تا مشکل ...

اره از نظر منم ۹۰ درصد مشکلات به خاطر خود شوهره

۱۰ درصدشم خانواده شوهر

البته عروس بد هم هست همه جور ادمی وجود داره

اما خانواده شوهرا معمولا بیشتر اذیت میکنن

{ خانم هستم }
چون مادرشوهر فک میکنه پسرشو دزدیدی

اره ما تبریز بودیم شوهرم اینا بوشهر ، وقتی عقد بودیم شوهرم میاد چند روزی تبریز و باهم برمیگردیم بوشهر، مادر شوهرم تا پسرشو دید گریه کرد رفت بغلش کرد ، به حالت شوخی گفت دلم برات تنگ شده بود این درختر تبریزیه اومد پسرمو برد، به شوخی بود ولی حرفشو زد😂

دنیا برای من میچرخه
حالا من خودم هم عروسم هم كلي عروس تو خاندان شوهرم ديدم هم خودمون عروس داريم چه تو خانواده مون چه تو ...

تقصیر از عروس باشه اشکال نداره بزرگ بزرگی کنه همه چیز روبه راه میشه امان از بزرگ بد

من خانواده شوهرم خوبن خداییش منم کاری به کارشون ندارم و به احترامشون کار میکنن باهم خوبیم همیشه هم مبگن خیلی دوستم دارن ولی باز با این وجود یوقتایی چالشایی بوجود میاد ک کپ میکنم یا انتظارایی دارن ک من هیچی نمیگم واقعا ک کش پیدا نکنه 

البته تو خونواده خود ادمم همینه همیشه پدر و مادر ادم خوب نیستن ادم با پدر ماد  خودشم چالش داره اما چون اینا خانواده شوهرن حساسیت روشون بیشتره کاراشون بیشتر ب چش میاد