2777
2789

بعضی ها میان میپرسن حق با منه یا طرف مقابل و حق رو حتما خودشون نمیدونن البته بعضی از همین ها برا تاییدیه گرفتن اینکه حق با خودشونه تاپیک میزنن نه برا اینکه حق رو به طرف مقابل بدیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقيقا 

اينجا همه مادرشوهراشون دخالت گر و سلطه جو هستن كع بين شوهر اينا و بقيه بچه هاشون فرق ميزارن و اصلا عين خيالشون نيست كه  انگار شوهر اينا پسرشونه هر حرفي ميزنه از سر بدجنسيه اما مادر خودشون بهترين مادرشوهره كه دلسوز عروسه و نهار و شام ميزاره عروس فقط مياد ميخوره و ميره هر حرفي بزنه از سر دلسوزيه و خيلي هم مظلومه

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
خانواده شوهر خوب یک در میلیون پیدا میشه من که تو کل عمری که از خدا گرفتم خانواده شوهر خوب ندیدم&nbs ...

حالا من خودم هم عروسم هم كلي عروس تو خاندان شوهرم ديدم هم خودمون عروس داريم چه تو خانواده مون چه تو فاميلها كاملا بيطرف نگاه ميكنم تو هفتاد هشتاد درصد موارد اختلافها تقصير عروسه منظورم به عروسهاي خودمون نيست دوستاي خودمو ميبينم دخترعمه و دختردايي خودمو ميبينم همش رو كه ميبينم خدايي ميبينم بيشتر تقصير از عروسه حتي در مورد خودم هم همينه

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
من عروست بشم؟

وای اره.منم طرفدار جانیم😁

ولی واقعا من از موقعی ک مادرشدم همیشه گفتم باخودم ک تمام لذتمو از فرزندم میبرم تا زمانیک ازدواج کنه.بعدم باید بهش یاد بدم ک خانومش تو زندگی باید الویتش باشه.چون در اخر زنو شوهرن ک براهم میمونن.

ندانم گرا....
مادرشوهر اگه خوب باشه عروس بدم خوب میشه ، امان از وقتی که مادرشوهر بد باشه عروس خوبم بد میکنه

دقیقا من خودم با شناختی که از خودم دارم میدونم که عروس بدی میشدم ، ولی مادر شوهرم اینقد مظلوم و مهربونه که منم مثل خودشون رفتار میکنم، شدم عروس خوبه، فقط شوهرم میدونه چه اخلاق گندی دارم😁😅

دنیا برای من میچرخه
حالا من خودم هم عروسم هم كلي عروس تو خاندان شوهرم ديدم هم خودمون عروس داريم چه تو خانواده مون چه تو ...

من برعکسشو میبینم

همه اقوام و همسایه و دوست و اشناهام تمام مشکلاتشون اول از بی عرضگی و خاک برسر بودن شوهرشونه دوم به خاطر خانواده شوهره

{ خانم هستم }