2777
2789

دقت کردین؟😂😂😂 

همه میگن خانواده شوهرم ال کردن و بل کردن ، هیچکس نگفته من چطور هستم۰😂

نمیگم دروغ میگنا ولی حس میکنم خودشونم ذره ذره چوب میکنن تو لونه زنبور😁😁😁

دنیا برای من میچرخه

اره

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدی های خودمونو نمیبینیم هیچوقت

همیشه بدی های بقیه به چشممون میان

من که خودمو خیلی خوب نمیدونم ولی موقع درد دل که میشه نمیشینم از خودم بد بگم که ولی از اون طرفم یه کوه حرف دارم برا زدن

🤣🤣🤣خخخخ بله بله

البته اینجانب هنوز ازدواج نکردما 

یعنی دارمش ولی هنوز زنش نشدم😋🤣

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
خانواده شوهر خوب یک در میلیون پیدا میشه من که تو کل عمری که از خدا گرفتم خانواده شوهر خوب ندیدم&nbs ...

عزیزم از قدیم گفتن اب عروس و مادرشوهر تو ی جوی نمیره.

بیشترم کرم از سمت مادرشوهر😅

من ک دوسدارم ی مادرشوهر لارج بشم برا عروسم.

ندانم گرا....