2777
2789

من از سال ۹۵ تو اقدامم

از اردیبهشت امسال دکترمو عوض کردم همه مراحل پزشکی برای بچه دار شدنو طی کردم بعدشم گفت هیچ مشکلی ندارین نه خودت نه شوهرت

با بهترین فولیکول باردار نشدی میخوای برو میکرو انجیکشن کن معلوم نیست اینجوری کی باردار بشی

بخاطر همین دیگه ازین ماه نرفتم دکترم گفت ک برم برای میکرو بخاطر هزینش نمیتونم برم دیگه سپردم دست خدا

من همیشه وقتی میشینم میخوام بعدش پاشم همه جا رو سباهه سیاه میبینم بعد کم کم تار میشه بعد کم کم میتونم ببینم الان چندساله اینجوریم

ولی این ماه جور دیگه ای بود چشام دو دو میزد

خیلی خیلی عذر میخوام همه خانوما ترشح دارن لباس زیرم یهو کلیی خیس میشد مثلا بیرون بودم تعجب میکردم چیشد یهو

الان دوروزه خیلی کم خیلی کم یهو تهوع میگیرم

انقدر ازمایش بارداری دادم بی بی زدم منفی بوده دیگه محال میدونم بارداریمو

جوری ک میدونم الان دارم میرم ازمایش منفیه صد درصد الان دارم بی بی میزنم صد درصد ی خط پررنگ میبینم

۲۹ باید پری میشدم الان یکم نشدم

خیلی خیلی کم منو یهو درد پریود میگیره سریع ول میکنه

بنظر شما امکان داره که.....؟😓

بی بی نمیرنم چون الکیه همیشه منفیه

ولی خیلی فکرم مشغوله😓😓😓

برای همه کسایی که منتظر مادرشدنن اگه زحمتی نیست میشه یه صلوات بفرستی🧡

١ هفته بعد اينكه عقب انداختي بي بي بزن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امکانش هست باردار باشی ب نظرم

یه دورانی هم بود که خیلی ها وقتی سرما میخوردن پروفایلشون میذاشتن سرماخوردگی خر است😐 حالا باید ازشون پرسید سرماخوردگی خر است؟؟ نه من میخوام بدونم سرماخوردگی خر است؟؟ یا این کرونای خاک برسر؟؟ اتفاقا سرماخوردگی خیلی هم باشعور و نجیب بود ☹️🤧..... من خوشبخت ترین زن دنیام🤗خدایا شکرت

چندروز صبر کن بعد برو ازمایش انشالله این دفعه مثبت میشه

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه