سه ماه و ده روزه که عمل کردم. بینیم قوز داشت بعد از عمل خبری از قوز نبود حالا ده روزی هست که یه قوز ریز جایی ک قبلا قوز بود دراومده و خیلی منو نگران کرده. میگن که استخوان وقتی بخواد خوب بشه پینه میبنده و ورم میکنه
دوستان لطفا اگه تجربه مشابه من داشتید راهنماییم کنید ممنون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خواهر منم همینطور بود دقیقا.دکترش گفت ورمه و فقط دستتو آروم بزار روش تا ۳۰ بشمار.اما فشارش ندیاا زیاد.اینو چندبار در روز انجام میداد.بعد ۳ ۴ ماه رفت کاملا
چی بگم والا. منم یه افسرده بعد از عمل بینی ام. ۳ هفته س عمل کردم امروز رفتم حمام و چسب رو درآوردم ب ...
وا خوب سه هفته انتظار داری خوب باشه هنوز کلی ورم داره دختر حداقل سه ماه صبر کن
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
عزیزم تا جایی ک میدونم و خوندم علتش ورمه من خودم دو شنبه هفته بعد عمل دارم اگ اینستا داری این پیجو فالو کن خیلی نکات خوبی داره و سوالی هم داشتی میتونی بپرسی ازشون
الان برات لینک یه گروه تو تل میفرستم درمورد عمل بینی میتونی سوال کنی
🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
مگه شماره منشی رو نداری من مادام با منشی در ارتباطم هرمشکلی پیش بیاد به اون میگم
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰