2777
2789

سلام بچه ها من ۲۰ سالمه یه پسر دوساله دارم ما سه تا خواهریم مامانم دوباره اقدام کرده به بارداری...خیلی ناراحتم هروز میره دکار واسه رژیم پسر زایی ،کنار من از رابطه با بابام صحبت میکنه ...دیگ حالم بهم میخوره از خونه بابام،از نگاه های شوهرم خجالت میکشم اصلا مراعات نمیکنن....چند روز پیش که آزمایش اسپرم بابام رو هم بمن نشون دادن...تورخدا بگید من چحوری با این قضیه کنار بیام دارم دیونه میشم حالا مامانم میگ توهم اقدام کن دوتایی باهم باردار باشیم اصلا خجالت حالیش نیس.😣😣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ریلکس...

مامانم باردار شد اوایل ازدواجم بخاطر اینکه داماد داشت سقط کرد 🙁

دیگر از رفتن به دکتر زنان متنفرم اصلا خاطرات خوبی ندارم هر چه خاطره است یاس و ناامیدی است دست خودم نیست هر بار که با تست منفی روبرو میشوم تمام آرزوهایم یکباره خاموش میشود،تا به کی اینهمه صبر؟؟ خسته ام از نگاه های پرسش گر دیگران 😔خدا کاری بکن🙏

منم بدم میاد 

انگار پسر قرارع چه گلی به سرشون بزنه؟؟؟

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
چرا باید خجالت بکشه؟؟

بنظرت زشت نیس؟با داماد و نوه...حالا باردار بودنش ب کنار چرا درمورد چحوری اقدام کردنش با من صحبت میکنه ازمایش اسپرم بابام رو بمن نشون میده خب یکم مراعات کنه من دخترشم

چرا باید خجالت بکشه؟؟

چون هنوز هم به فکر پسر داشتن هست و به این خاطر داره باردار میشه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

وا تو چرا حرص میخوری😐؟؟ 

من درک نمیکنم این همه عصبانیت رو

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه