2777
2789
عنوان

ساک خالی ۶و نیم میلی متری

888 بازدید | 16 پست

خانوما من سقط داشتم.و الان باردارم..

امروز طبق پریود ۵ هفته و ۵ روزم بود رفتم دکتر.

سونو داخلی انجام داد.و فقط ی ساک خالی ۶ و نیم میلی متری دید.ک گفت حدود ۵ هفته هستی و دو هفته دیگه بیا واسه اینکه ببینم جنین تشکیل شده یا نه.

حالا از اون موقع ک اومدم خونه، دائم نگرانم استرس دارم..

هی سرچ میکنم اندازه نرمال ساک چنده تو پنج هفته.‌‌

چرا حس میکنم خیلی کوچیکه‌...

چرا خالی بود....

آن دست که ماه را نشان میداد، ماشه را کشید....!

اولش فقط ساک دیده میشه دوهفته بعد جنین. واس منکه اونطور بود

تو نمیتونی بری قلبت کلیدش با منه. کاری نکن اخر خط قلب دوتامون بشکنه.خداجونم خودت میدونی چی میخوام، همونی که تو قلبمه🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم درستش هفت هفتگيه چرا انقد زود سونو كردي؟

والا من فقط رفتم دکتر چون سقط داشتم دوبار..گفتم شاید نیاز ب دارو باشه...تا رفتم گفت باید سونو کنی

كلا اولش ساك هست من هم بار اول رفتم هفته ٦ ساك بود و كيسه زرد !! هفته ٧ رفتم جنين بود !!! خيلييي زوده هنوز هفته ٥ هستي عزيزم استرس نداشته باش 

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))

واسه همین چیزاست که من میگم اگه درد خیلی شدید و مشکوک ندارید تا 8 هفتگی اصلا سونوگرافی نرید آدمو سکته میدن با حرفاشون 

چیزی نیست عزیزم همه جی خوبه ان شاء الله 8 هفته شدی برو صدای قلبشو گوش بده 

من امروز رفتم هفت هفته و يك روزم بود

اصلا نگراني به خودت راه نده

من واقعا نميدونم رو چه حساب بهت هفته ٥ سونو داده بعد بهت ميگه خاليه!!

نظر خود دكترت چي بود؟!

من يادمه هفته ي سوم كه بودم فقط دكترم سونو كرد كه ببينه حاملگي داخل رحمه يا نه كه بهم گفت خداروشكر داخل رحمه هيچ حرف ديگه اي نزد

بهت دوفاستون نداد ؟ براي جلوگيري از سقط؟

والا من فقط رفتم دکتر چون سقط داشتم دوبار..گفتم شاید نیاز ب دارو باشه...تا رفتم گفت باید سونو کنی

منم دفعه ی اول که رفتم سونوی واژینال، فقط یه ساک خالی 6 میلیمتری بود.عکسشم دارم

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2
من امروز رفتم هفت هفته و يك روزم بود اصلا نگراني به خودت راه نده من واقعا نميدونم رو چه حساب بهت ه ...

شیاف داده عزیزم با اسپرین