2777
2789
عنوان

علایم پریودی دارم ولی خبری نیست

99 بازدید | 13 پست

چند ماه پیش رفتم دکتر واسه خاطر بی نظمی ماهیانه ام وقرص گلای وانس و دوفاستون برام تجویز کرد به خاطر کیست ریزهای که داشتم .   چند ماه استفاده کردم وخونریزیمو ماه به ماه تنظیم کرد ماهه پیش باید میرفتم پیشش که به خاطر کرونا نرفتم وپریودم نشدم علایم داشتم ولی پریود نشدم.تااینکه این ماه علایمم شدید تر شده سردرد دارم گاهی شکمم تیر می کشه  کم اشتها شدم ولی نصف شب ضعف میکنم پاهایم می‌گیره .همش خوابم میاد خیلی تنبل شدم از دیروزم که زیر شکمم تخمدان سمت چپم درد میکنه .گاهی هم احساس میکنم شدید خونریزی دارم ولی فقط ترشحه بی رنگ وبدون بو هست.کسی با این علایم باردار بوده یا به خاطر کیست این علایما

لبخند تو خلاصه تمام خوبیهاست😍😍لختی بخند خنده گل زیبات💑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه من کیست هم دارم میترسم الکی امیدوارشم

کیست مانع بارداری نمیشه عزیزم انشالله بارداری ❤️

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 
کیست مانع بارداری نمیشه عزیزم انشالله بارداری ❤️

ان شاالله. خدا از زبونت بشنو البته برا دومی اقدامم چون خیلی فاصله دادم میترسم دیگه باردارنشم با این کیستای لعنتی

ببخشید اسی ، ترشح قهوه ای برا چیه بچه ها؟

من این ماه پری نشدم بعد ترشحاتم زیاده طوری که ببخشید معذرت می‌خوام لباس زیرم سفید بود قهوه ای شد 😐

جریان چیه؟

سه ماهه بموقع پری میشدم این ماه نشدم دیگه بی بی چک هم گذاشتم باردارم نبودم

دعام کنید🙏
ببخشید اسی ، ترشح قهوه ای برا چیه بچه ها؟ من این ماه پری نشدم بعد ترشحاتم زیاده طوری که ببخشید معذر ...

فک کنم برا لانه گزینی باشه

ان شاالله. خدا از زبونت بشنو البته برا دومی اقدامم چون خیلی فاصله دادم میترسم دیگه باردارنشم با این ...

نه عزیزم اینجور نیست دکترم میگه کیست داشتن مانع بارداری نیست انشالا خدا بزودی یه نی نی ناز میزاره بغلت❤️

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 
نه عزیزم اینجور نیست دکترم میگه کیست داشتن مانع بارداری نیست انشالا خدا بزودی یه نی نی ناز میزاره بغ ...

فدات بشم

یعنی باردارم ؟ کی باز بی بی چک بزارم؟

یا بارداری یا بدنت داره آماده بارداری میشه خواهر من اینطور بود بعد چند سال نازایی ی ماه لکه قهوه ای ذاشت ماه بعدش بیبی چکش مثبت شد الانم دوقلوهاش شش ماهن😍😍 

یا بارداری یا بدنت داره آماده بارداری میشه خواهر من اینطور بود بعد چند سال نازایی ی ماه لکه قهوه ای ...

آخی عزییزمم خدا حفظشون کنه 

ممنونم از کمکت عزیزم

دعام کنید🙏