2777
2789
عنوان

تنبلی در بارداری

258 بازدید | 8 پست

هنوز هفته هشتم بارداریم،میخورم بالا میارم ،برا درز دیوارم گریه میکنم ، آخه چرا برا انیمیشن راپانزل باید گریه کرد؟دلم میخاد یکی بیاد منو ببره حموم بشوره ،موهامو شونه کنه،خونمو جارو کنه ،گردگیری کنه ،غذامم اماده باشه،چایی رو سماور باشه تا شوهرم میاد از سرکار منم همینجوری از اول تا آخر زیر پتو باشم ...

راهکاری دارین؟

گر خدای من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگی نگه میدارد.

😂😂😂😂

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راهکارم اینه که کارگر بگیری.چون بهم ریختگی هورمون تو بارداری خیلی عادیه

👑👑👑پرنسس قلب مادر شوهرم👑👑👑😋😋😋کاربریم جدیده ولی کاربر جدید نیستم.ی مدت قهر بودم با همه اونایی که باعث ترکیدنم شدن ولی تصمیم گرفتم کینه رو بذارم کنار و دوباره به آغوش نی نی سایت بازگردم😊

پاشو به کارات برس و به خودت تلقین نکن چون باردارم تنبل شدم

من باردار بودم سرکار میرفتم اونم روزی 12ساعت،کارای خونه رو هم میکردم به زندگیمم میرسیدم

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@
پاشو به کارات برس و به خودت تلقین نکن چون باردارم تنبل شدم من باردار بودم سرکار میرفتم اونم روزی 12 ...

بچت پسره؟شنیدم اونایی ک پسردارن راحتتر بوده بارداریشون

گر خدای من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگی نگه میدارد.
بچت پسره؟شنیدم اونایی ک پسردارن راحتتر بوده بارداریشون

نه دختر هست گلم

الان سه ماهشه

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@