saharjun مدیر استارتر عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 489 عنوان لگن درد 74 بازدید | 7 پست بچه ها من ۵ روز,از موعودم گذشته استخون لگن سمت چپم درد میکنه کسی بودی اینجوز باشه ?و هیچ حسی مبنی بر پریودی "دارم و فقط خواب آلودن? 1399/09/01 | 14:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
morrid عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 1066 حامله نباشی😂 من در مدار جذب عشق و ثروت ام 💫💫💫پس به انچه که میخواهم میرسم💏
saharjun مدیر استارتر عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 489 حامله نباشی😂 نمیدونم تو اقدامم ولی هیچ علائمی واسه حاملگی ندارم فق ط خیلب خوابم میاد و لگنم درد میکنه بنظرت درد لگن میتونه از بارداری باشه اخه پهلو و لگنم با هم درد میکنن
morrid عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 1066 نمیدونم تو اقدامم ولی هیچ علائمی واسه حاملگی ندارم فق ط خیلب خوابم میاد و لگنم درد میکنه &nbs ... همین که خوابت میاد ممکنه بخاطر حاملگی باشهمنم فردا موعدمه لگن سمت چپم و پای چپم و پهلوهام درد میکنه من در مدار جذب عشق و ثروت ام 💫💫💫پس به انچه که میخواهم میرسم💏
saharjun مدیر استارتر عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 489 همین که خوابت میاد ممکنه بخاطر حاملگی باشه منم فردا موعدمه لگن سمت چپم و پای چپم و پهلوهام درد میکن ... دقیقا منم همینا رو دارم پهلوم زیاد نه ولی لگنم درد میکنه میزنه به پام چند روزه هم خوابم میاد همش دوز پریودمم و چند ردز قبلشم هی تب میکردم
morrid عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 1066 دقیقا منم همینا رو دارم پهلوم زیاد نه ولی لگنم درد میکنه میزنه به پام چند روزه هم خوابم میاد همش دوز ... بی بی چک بزن اگه مثبت نبود برو دکتر قرص میده پریود میشیمن خودم ماه اول 12روز عقب انداختم بعد پریودشدم کل دوازده علائم پری داشتم من در مدار جذب عشق و ثروت ام 💫💫💫پس به انچه که میخواهم میرسم💏
saharjun مدیر استارتر عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 489 بی بی چک بزن اگه مثبت نبود برو دکتر قرص میده پریود میشی من خودم ماه اول 12روز عقب انداختم بعد پریود ... بی بی چک زدم قبل موعود اولش کمرنگ بود و با خصک شدنش پر رنگ تر میشد ولی بعد روژان زدم منفی شد روز پری اونایی که حاله مینداخت مدیکور بود
morrid عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 1066 بی بی چک زدم قبل موعود اولش کمرنگ بود و با خصک شدنش پر رنگ تر میشد ولی بعد روژان زدم منفی شد روز پری ... دوباره بزن من در مدار جذب عشق و ثروت ام 💫💫💫پس به انچه که میخواهم میرسم💏