2777
2789
عنوان

🛑فقط خانوم هاااا🛑

188 بازدید | 22 پست

من يك سال روش جلوگيريم قرص

اما ميخوام نخورم ديگه

ميخوام طبيعي جلوگيري كنم ميترسم باردار بشم😔

روش جلوگيري طبيعي ريسك بارداريش بالاس؟!

يا كارهاي هست كه در كنار روش جلوگيري طبيعي انجام داد  تا ريسك بارداري بياد پايين؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ميگه من حواسم هست اما تو اين سايت انقدر نوشتن كه ما با جلوگيري طبيعي باردار شديم آدم ميترسه

برا ما که جواب داده. بستگی به مرد هم داره که از پسش بر بیاد یا نه. شوهر من که خرجای بچه اولو که دیداز ترس همون همیشه حواسش جمع بود😂😂

برا ما که جواب داده. بستگی به مرد هم داره که از پسش بر بیاد یا نه. شوهر من که خرجای بچه اولو که دیدا ...

دقيقا والا من خودم بيشتر از همه از خرجش ميترسم

و دوم اين كه با وضعيت كرونا الان حاملگي ريسكش خيلي بالاش با وضعيت آلوده ي بيمارستانا

دقيقا والا من خودم بيشتر از همه از خرجش ميترسم و دوم اين كه با وضعيت كرونا الان حاملگي ريسكش خيلي ب ...

آره دقیقا ریسکش بالاس منم الان تو اقدامم ولی مجبورم چون پسرم الان کلاس پنجمه دیگه خیلی بزرگ شده. کاش زودتر آورده بودم. این کرونا هم معلوم نیست تا کی ادامه داشته باشه. 

دقيقا والا من خودم بيشتر از همه از خرجش ميترسم و دوم اين كه با وضعيت كرونا الان حاملگي ريسكش خيلي ب ...

شما که هنوز بچه نداری همون طبیعی جلوگیری کن دیگه. حالا اگه حامله هم شدی دیگه یه دونه اس.