2777
2789

بچه ها من چند روز پیش رفتم سونو فقط ساک دیده شد و قراره دو هفته دیگه برم، تا چند روز پیش دردای خیلی خفیف کمر و دل درد داشتم، الان ۲،۳روزه اصلا هیچ دردی ندارم

کیا اینجور بودن؟ که اولش درد داشتن بعد یه دفعه از بین رفته درداشون و طبیعی بوده؟

نکنه پوچ باشه؟؟؟؟ 😭 

لكه بيني اگه نداري مهم نيست

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️

من تا هفته پیش زیر دلم خیلی درد میکردم کمرمم همینجور الان کمتر شده امروز رفتم سونو گف هنو قلبش تشکیل نشده۶هفته ام تازه

بد به دلت راه نده بلاخره دردا تموم میشه

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لكه بيني اگه نداري مهم نيست

من امروز هفته ی ۷ م شروع شد .امروز لکه بیبین داشتم 😥 طبیعیه یا نه؟؟

زندگی اونجور که میخواستم پیش نرفت اما😞..منتظر معجزه هستم😇..دعا کنین معجزه ی زندگیم اتفاق بیفته..متاهلم😊
من تا هفته پیش زیر دلم خیلی درد میکردم کمرمم همینجور الان کمتر شده امروز رفتم سونو گف هنو قلبش تشکیل ...

اولین سونو رو باید هفته ی ۸ام انجام بدیم؟؟

زندگی اونجور که میخواستم پیش نرفت اما😞..منتظر معجزه هستم😇..دعا کنین معجزه ی زندگیم اتفاق بیفته..متاهلم😊
اولین سونو رو باید هفته ی ۸ام انجام بدیم؟؟

بله باید۸هفته بریم برای قلب...شما الان چند هفته ای

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...
بله باید۸هفته بریم برای قلب...شما الان چند هفته ای

امروز هفته ی ۷مم شروع شد

امروز هفته ی ۷مم شروع شد

بسلامتی...نگران نباش مشکلی نیس