2777
2789

دوستان كسي هست بهجوي دكتر رومينا روانبخش باشه و داخل كلينيك بيمارستان نيكان ويزيت بشه؟چطوره؟اخه مطب خيلي دير نوبت ميده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر روانبخش چند سال پیش مطبش تو شهر ما بود واقعا کارش عالیه. شما کدام شهر هستید ؟ 

من كه شهرستان هستم ولي ميخوام برم تهران پيششون..مطبش كه گفت تا بهمن وقت نميدن منم خيلي فوري نوبت ميخواستم ولي مطب ميگه تا بهمن صبر كن..نميدونم كلينيك نيكان براي ويزيت خوبه يا نه..

كاش يه آشنا پيدا ميشد واسه من نوبت ميگرفت ازش😭😭

داخل برنامه پذیرش ۲۴ نوبت بگیر یا شماره خود  بیمارستان رو بگیر

ممنون عزيزم..اونجا رو ديدم فقط ميخواستم بدونم ويزيت كلينيك نيكان چطوره؟دستگاه سونو دارن يا نه؟خوبه يا نه

ممنون عزيزم..اونجا رو ديدم فقط ميخواستم بدونم ويزيت كلينيك نيكان چطوره؟دستگاه سونو دارن يا نه؟خوبه ي ...

من پیش دکتر مهناز معصومی رفتم تو دی کلینیک نیکان که دکتراش اونجا هستن 

قبلش نوبت گرفتم با پذیرش ۲۴ویزیتشم ۷۰ تومن بود دوهفته پیش رفتم 

❤❤

سلام

عزیزم من دو ساله که میرم مطب شون.

واقعا عالی به معنی واقعی هستن.

مسئولیت پذیر، مهربان، دلسوز، محتاط، با دقت، کار بلد، 

من یه کورتاژ هم داشتم پیش شون عالی بود.

دوستمم میرفتن بیمارستان پیش شون و راضی بودن.

ضمنا دکتر روانبخش اصلا پولکی نیستن، و برای سزارین و این چیزا هم با بیمه ها کار میکنن.

سلام عزیزم من دو ساله که میرم مطب شون. واقعا عالی به معنی واقعی هستن. مسئولیت پذیر، مهربان، دلسوز ...

سلام

اهل زیر میزی نیستن؟

خب بیمارستان نیکان که بیمه قبول نمیکنه 

ایشون مگه نیکان نیستن

خود دکتر روانبخش عالیه دلسوز و متخصص و کاربلد و خوش اخلاق و .... یعنی برای بارداری دیگه آدم خیالش راحته

اما منشیش خیلی بداخلاق و کار راه نندازه

مطبشم جدیدا خیلی شلوغ شده

یه مشکلی هم که داره اینه که وقت میده ساعتشو نمیگه روز قبلش زنگ میزنه میگه

اونوقت تو تا آخرین لحظه نمیدونی وقتت کی هست برای شاغلا که ادم میخواد مرخصی بگیره خیلی سخته

من پیش دکتر مهناز معصومی رفتم تو دی کلینیک نیکان که دکتراش اونجا هستن قبلش نوبت گرفتم با پذیرش ۲۴ویز ...

عزیزم میدونم خیلی از این تاپیک گذشته شما رفتید پیش دکتر معصومی؟ راضی بودید؟