2777
2789
عنوان

بنظرتون علائم بارداریه؟

157 بازدید | 25 پست

سلام خانما

من این ماه آمپول سینال زدم، چند روز دیگخ موعدمه، فردا میشه چهارده روز که آمپول زدم، سینه هام به شدتتتتت درد میکنن، به حدی که قفسه سینه هم درد میکنه، 

بی حال و خواب آلود هم شدم، بنظرتون میشه باردار باشم یا برم دکتر براش؟ 

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین گلم

درکت میکنم که‌ منتظری ولی به این علائم دل خوش نکن که بعدن بخوره تو ذوقت

من ۲ بارداری و دقیقن اصلن هیچ علائمی نداشتم

چون بیخیال بودم

ولی ماهای قبل چون بفکر و منتظر بودم و تلقین میکردم به هر چی فکر میکردم که اره مثلن درد کمر نشانه ی بارداریه دقیقن برام پیش میومد

چون واقعن تلقین جواب میده

شما ۱۰ بار به خودت بگو خستم مطمئن باش خسته میشی

پیشاپیش معذرت میخوام بابت زبون تند و تیز و البته حق گوم...اگه دلتون رو شکستم منو ببخشید...خوشحال میشم بهم اسم پسر معرفی کنی و به تاپیکهام یه سری بزنی....
برو دکتر عزیزم

از کرونا میترسم شهرما وضعیت قرمزه😖

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘
بله این علائم بارداریه انشاالله ک باردارید 

ممنون گلم برای دعای قشنگتون، ان شاء الله 🤲😘🌺

ببین گلم درکت میکنم که‌ منتظری ولی به این علائم دل خوش نکن که بعدن بخوره تو ذوقت من ۲ بارداری و دق ...

اصلا فکر نمیکنم، اتفاقا حس میکنم اصلا این ماه نگیره آخه اقدام درست حسابی نداشتم، میترسم کرونا باشه😢😅

اصلا فکر نمیکنم، اتفاقا حس میکنم اصلا این ماه نگیره آخه اقدام درست حسابی نداشتم، میترسم کرونا باشه😢 ...

ترسو نباش گل

کرونا نیست بابا

کرونا خیلی جدیه

پیشاپیش معذرت میخوام بابت زبون تند و تیز و البته حق گوم...اگه دلتون رو شکستم منو ببخشید...خوشحال میشم بهم اسم پسر معرفی کنی و به تاپیکهام یه سری بزنی....
انشاالله ک بارداری عزیزم بخاب و استراحت کن😍😍😍

قربونت گلم به خاطر دعای قشنگتون 😘🌺🤲

با قرنطینه همش میخابم😅😅

خواب آلودگی بله از علائم بارداریه

همیشه به زور میخابم خصوصا اگه روز قبلش دیر بیدارشم شبش با بدبختی میخابم، الان تا کسی نباشی بی هوش شدم😅😅. 

خدا از دهنت بشنوه گلم🤲😘🌺