من که خودم از اوایل که با همسرم نامزد بودم احساس میکردم هی میخواد بهم یه موضوعی بگه ولی میترسه خلاصه هر جور شد از زیر زبونش کشیدم که گفت دوست داره زنش چادری باشه منم چون خانواده خودم مذهبی بودن اما من خودم نه چادر میپوشیدم نه زیاد به موقع نماز میخوندم شروع کردم به نماز خوندن و چادر پوشیدن و اینا خلاصه اینقدر عشقمون زیاد بوده که من نه نگفتم سر این خاسته همسر چون هر مردی بلاخره بد ترین مرد دنیا باشه بازم دوست داره زنش ناموسش با حجاب باشه
آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭 خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭 تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من حجابم متوسط بود،و کلا ادم سر سنگینیم(با هر پوششی ک باشم)بعد از ازدواج شوهرم خیلی عصبیم میکرد مثلا ی نخ مو بیرون مبومد گیر میداد الکی گیر میداد ب ارایشم با لباسی ک زیر چادر میپوشم،منم بعد از بارداری کلا چادرو گذاشتم کنار چون واقعا با بچه سختم بود
ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه... دوران بزن در روگذشته؛بزنید، می خورید! (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌ تصورشم شیرینه 💓
کافی است زمان مرگت را بدانی، آن وقت است که حتی زیبایی خوردن یک لیوان آب را از دست نمی دهی.((هدف اصلی ما در زندگی کمک به دیگران است. اگر نمیتوانید دیگران را یاری کنید، حداقل آزارشان ندهید.))