2777
2789
عنوان

گوشی خواهرمو تو ارایشگاه زدن😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 68 پست

پول سکه ای بذارین اول سوره یوسف

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون گوشی روشن بشه میشه پیداش کرد پارسال گوشی خالم و تبلت دخترخالم رو دزدیده بودن خاله ام رفت شکایت ک ...

من تاحالا سه تا گوشی گم کردم یه بار حالم بد بود گلاب به روتون حالم داشت بهم میخورد شوهرم ماشینو نگه داشت رفتم پایین بالا اوردم گوشیم افتاد هرچی شکایت هم کردم فایده نداشت هواوی هونور بود بعدش یه s7 ایج خریدم تو تاکسی اومدم پیادشم از بغلم افتاد پایین ال سی دیش ترک خورد چون ضد اب بود گذاشتم تو زیر شیروونی تو اتاق خواب تا بدم کارخونه که ضدابیش نره دوستم از خونه دزدیش شکایت کردم فایده نداشت پیدا نشد با این که مطمئن بودم اون خانونه برده یه A50هم خریدم تو باشگاه زدنش شکایت کردم بازم فایده نداشت که نداشت الانم با گرند پریمه درب و داغونه باطری باد کرده درخدمتتونم چون گفته ددیگه برام گوشی نمیخره

نمیشه من انگشت بزنم حالا که امضا ندارم🙊🙊

هیچ وقت تا خودتون با چشمتون چیزی رو ندیدین تهمت نزنین من جای اون خانم بودم ازتون شکایت میکردم تا بفهمین دنیا دست کیه چشم بصیرت نداشتین که بینین اون خانم برداشته تهمت زدن اه اعصابم خراب شد

ندونستم،جای مطمئنی بودیم😞

دیگه هیچ جا مطمن نیست این روزها باید چهار چشمی مواظب همه چی باشی

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏