2777
2789
عنوان

نوزاد و شیر شبانه

180 بازدید | 20 پست

دوستان کمکم کنید نگرانم الان دخترم ۱۷ روزشه  دو شبه  قبل ۱۲ کلی شیر میخوره شاید یک ساعتی شیر میخوره بعد  ۳ یا ۴ ساعت میخوابه به زور هم بخوام بیدارش کنم بیدار نمیشه  یعنی بیدار میشه ولی تا سینه رو میزارم دهنش خوابش میبره   الان امشب   ۵ ساعتی هست که خوابیده فقط یک ساعت پیش به زور بیدارش کرم و ۴ یا ۵ دیقه یخورده شیر خورد و دو باره خوابید   نگرانم  چیزیش نشه  چیکار کنم بیدار شه 

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

https://chat.whatsapp.com/HBPEzXAIRrCEptQ1Ot9rNl

گروه واتساپ مخصوص خانما...اول توی گروه یا پیوی مدیر ویس یا عکس از دستتون میفرستید مشخص شد که خانم هستید اد میشید گروه اصلیمون مچکر بخاطر توجهتون...عکس و ویس هم صرفا جهت اینکه گروهمون فقط خانم ها باشن هست قصد جسارت نداریم🙏🏻✔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا کمکم کنید 

نگرانم 

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
بیدارش کن قندش نیفته

هر کاری میکنم   بیدار میشه  دو باره میخوابه  چشماش رو شستم   قلقلک دادم زدم کف پاش ولی  بیدار می شه  دو باره تا بغلش میگیرم شیرش بدم  میخوابه 

خودش گشنش شه بیدار میشه .بزار بخابه بد خابش نکن

مشکلی پیش نیاد براش  

شیرتو بدوش با شیشه بده.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

اون دست خودش نیست همش میخوابه شما باید بهش شیر بدی قندش میفته

الان دو روزه اینجور شده شبا زیاد میخوابه   تو روز خوابش کمشده شب میخوابه   قبلا هر ۲ ساعت  خودش  بیدار میشد یا خودم بیدارش میکردم   امشب هر کاری کردم درست بیدار نشد 

هر کاری میکنم   بیدار میشه  دو باره میخوابه  چشماش رو شستم   قلقلک دادم زدم کف پ ...

فک کردم پنج ساعته ندادی  هی بازی کن باهاش تا بیدارشه حتی شده چند دقیقه هم شیرش بده 

جاشو باز کن 

دستاشو آب بزن

خدایا شکرت به خاطر پسر کوچولوم👶خیلی خوش اومدی سورنا🌹🥀🏵💮🌸💐🌺🌻🌼🌷⚘🌾
شیرتو بدوش با شیشه بده.

اگه درست بیدار میشد که  میخورد مشکلم اینه درست بیدار نمیشه 

عزیزم بچه ی چله ایی خودش حداقلاز ۲۴ ساعت ۲۰ ساعتش خوابه و خوابشون سنگینه من خودم به شخصه دخترم چله ایی بود بیدار نمیشد بعد ۳ ساعت میذامتش بغلم و و کف پاش یواش میزدم پرستار بهم گفته بود و دهنش یه کم با دست باز میکردم به زور شیر میخورد و ۵ دقیقه شیر خوردن کافیه مگه بچه چله ایی چقدر میتونه بخوره سیر میشه زودی .نگران نباش طبیعی

فک کردم پنج ساعته ندادی  هی بازی کن باهاش تا بیدارشه حتی شده چند دقیقه هم شیرش بده  جاشو ...

جاش رو عوض کردم   و بازی کردم حتی چراغ اتاق رد روشن کردم که تاریک نباشه   بیدار د چمد دیقه یخورده خورد و دوباره خوابید