2777
2789
چاق نشدین دیگه

خب اون خوردن های زیاد بخاطر بارداری و بعدش شیر دهی بود مثلا باید یک بشقاب برنج رو میخوردم ولی الان حتی فکرشم نمیتونم بکنم مصرف قند و شکر هم اصلا بخاطر همسر هم که کلا دوست نداره غذا چرب باشه روغن خیلی کم استفاده میکنم اینکه نخوری درست نیست درست بخوری مهمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نزدیک هفتادبرسم استپ میکنم بعد یه رژیم عالی دارم اونو میگیرم برام دعاکن

ببین برای همینه که میگم اصولی برو تحت نظر دکتر برای منم داشتم روز هایی که خوب کم میکردم و یه موقع ده روز یکبار شاید نیم کیلو کم میکردم  اینقدر هم سخت نگیر به خودت انشالله که ب هدفت برسی

۲۵ کیلو ولی خیلی انگیزه ندارم کم کنم چون روی فرمم ببینی متوجه نمیشی که ۸۵کیلوام

ادم یه هوتصمیم میگیره من اینجوریم میخوام تااخراذرانشالله برسم به هفتاد 

بچه ها برید برنامه زیره رو نصب کنید...میگه واسه لاغری یا چاقی باید چقدر کالری استفاده کنی...میزان کالری مواد غذایی و طبعشون هم میزنم ...من از امروز با این برنامه بدون رژیم خاصی شروع کردم...برید نصب کنید..برای مشکل من هم دعا کنید