2777
2789

سلام دوستان من هموگلوبینم‌ ۱۲هست نرمالش از ۱۲تا۱۶ دکترم اعتقادزیادی به قرص آهن نداره ولی من نگرانم ذخیره اهن یا فریتین خونمم لب مرزه آیا مشکلی ایجاد نمیشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرخانوم بارداری شنیدم آهن خورده تو طول بارداریش دکتر من اعتقادنداره میگه باعث اوتیسم میشه!!

منم اصلا نخوردم

روزی چنان دری به روت باز میشه که بخاطر همه درهایی که به روت بسته شدن خداتو شکر میکنی
نه قرص اهن برای کمخونی

من اصلا نخوردم دکترم گفت خوبه نمیخاد بخوری 

فقط سه ماه یدوفولیک خوردم ک مشکل مادرزادی ایجاد نشه با کلسیم و d3 و مولتی ویتا و امگا۳

همین

پست های منو ریپلی کنید😕مرسی اه😏
آزمایش دادم لب مرزه دکترم قرص ننوشت 

نميتوني بري از يه دكتر ديگه مشورت بگيري؟كم خوني خيلي مهمه و مشكل ساز ميشه

روزی چنان دری به روت باز میشه که بخاطر همه درهایی که به روت بسته شدن خداتو شکر میکنی
نميتوني بري از يه دكتر ديگه مشورت بگيري؟كم خوني خيلي مهمه و مشكل ساز ميشه

دوباردکتر عوض کردم اولی گفت کمخونی قرص داد دومی نداد دومی رو میگن دکتر خوبیه نمیدونم اعتماد کنم یا عوض کنم