2777
2789
عنوان

حاضری ک باشوهرتقریباوسواس و گیربده تومسایل خونه و

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 65 پست
تقریبا دست ودلبازهمین فقط

احیانا متولد شهریور نیست 

تو کار خونه گیر بده و دخالت کنه و دست و دلبازم باشه 

عاشق بچه ام باشه و البته خودشم کمک کنه تو کار خونه 😁

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
شوهر خودم اینطوریه. ولی یکمم خوبیای دیگ داره،  بله تحمل کردم

البته شوهرم وسواس نیس. ولی به همه چی خونه و اشپزخونه گیر میده و روز نیس بدون گیر

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احیانا متولد شهریور نیست  تو کار خونه گیر بده و دخالت کنه و دست و دلبازم باشه  عاشق بچه ...

بهمنی ها چجورین؟

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
دقیقا شوهرمنم همینه... بخداازخودم تعریف نمیکنم ولی خونه همیشه عین دسته گل وغذاآمادست ولی اون گیرای م ...

خودش کمک میکنه یا نه ؟؟؟!

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
سنتی

خوب همون سنتی هم لابد همدیک پسندکردین حسی بوده میگم شما برو مشاوره اینجا دزد هیچکس دوا نمیشه

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

مدام ایراد میگرفت...مثلا میومد خونه سرویس بهداشتیا رو چک میکرد رو آینه یه نقطه کثیفیه ببین

یا کمدا رو میدید

مدام میپرسید جارو کشیدی بلد نیستی

اتو میکردم میگفت بلد نیستی

تو هر کاری حتی ابعاد گوشت خرد کردن دخالت داشت

😔

نمیدونستم چطور رفتار کنم.انگار راضی نمیشد

خیلی مخصوصااینکه توتمام تلاشتو کنی ک چیزی برای گیردادن نباشه ولی اون بازدوباره... 

من بودم

تمیز نمی کردم

تا سره رو از ناسره تشخیص بده

بعدش هم می گفتم 

همش به ناحق ایراد می شنفتم

هم کار می کردم ،هم حرص می خوردم

این جوری حداقل

کار نمی کنم ، حرص هم نمی خورم

ایرادات هم به حق هست عزیزم 

دقیقا شوهرمنم همینه... بخداازخودم تعریف نمیکنم ولی خونه همیشه عین دسته گل وغذاآمادست ولی اون گیرای م ...

زیاد بگو حساس شدی وسواس شدی،البته یه کار دیگه هم اینکه تو بهش زیاد گیر بدی بگی وای نه دستتو نزنی جایی بشور  کثیف کردی زمینو  انقد فشارش بذار تا به زبون بیاد مثلا تو خیلی حساسی من الان اونجوری شدم شوهرم میگه تورو خدا الی اذیت نکن.

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤

من شوهرم به شدت وسواسي بود ،ذيوونم كرده بود ،هيچ كس و خونه راه نميداد به خاطر وسواس

،ولي به شدت با محبت و با احساسه ، ٨ماه ول كردم رفتم كشوندمش دادگاه و مهريه مو گذاشتم اجراء

حسابي ترسوندمش،اللن واقعا خيلي بهتر شده و اذيت نميكنه