2777
2789
شما کجایی هستین ؟ از وقتی اولین نفر توی سایت گفت این حرفو خیلی دوست داشتم بدونم برای کجاست لعنتی های ...

من بوشهریم اینطور میگیم😂

میشه یه صلوات مهمونم کنین😉💙 اگه تایپ ترسناک دیدی منو هم صدا بزن لدفا😗🍭  یه آدم بی شیله پیله و مهربون😁🍭من رو با آدمهايي كه ازشون دوري ميكنم قضاوت كن😎زیاد حرف زدن رو دوست دارم☺ خداا جونم منو هم میبینی؟ گذشته خوبی نداشتم آینده مو خوب کن فداتشم😞 درخواست دوستی قبول نمیشه به هیچ وجه😑 دوست دارم بشم یه خانم معلم😍😍😍با تچکر😌🤍

وا خواهرر شوهرم برام ۳ کیلو طلا گرفته خوشم نیومد باس ۴ کیلو میگرف بخوره تو سرش و مامانش و اون خواهرای عفریتش

من ک با مگس کش زدمش

عضو اکیپ فیلسوفان نی نی سایت  ...میشه برام صلوات بفرستین💓" لطفا در خواست دوستی نفرستین" هر چی ک خدا بخواد خدا ک بد نمیخواد😍 اگ عقاید ی نفر باهامون فرق داره بی احترامی بهم نکنیم روی کره زمین ب اندازه هممون جا هس باهم مهربون تر باشیم🌸 :)     
منم ماشینی که کادو تولد برام خرید کوبیدم تو در پارکینگ نابود شد عکسشم موجوده

کو ببینم😂

کمتر از فراری قبول نیست

میشه یه صلوات مهمونم کنین😉💙 اگه تایپ ترسناک دیدی منو هم صدا بزن لدفا😗🍭  یه آدم بی شیله پیله و مهربون😁🍭من رو با آدمهايي كه ازشون دوري ميكنم قضاوت كن😎زیاد حرف زدن رو دوست دارم☺ خداا جونم منو هم میبینی؟ گذشته خوبی نداشتم آینده مو خوب کن فداتشم😞 درخواست دوستی قبول نمیشه به هیچ وجه😑 دوست دارم بشم یه خانم معلم😍😍😍با تچکر😌🤍
وا خواهرر شوهرم برام ۳ کیلو طلا گرفته خوشم نیومد باس ۴ کیلو میگرف بخوره تو سرش و مامانش و اون خواهرا ...

😂جر

والا بخدا من قیمت حلقه خواستگاری 10000000000000000000000000میلیارد بود تا قبول کردم زنش شم

من‌و دعوت کرد کانادا 

محل زندگیشومیگم):

بعدازشام همونجور ک بین درخت های افرا قدم میزدیم

اونجا جلوی پام زانوزد وملتمسانه ازم خواست ک باهاش ازدواج کنم

بیچاره دلم براش سوخت 

چمیدونستم ی روزافعی میشه  بااین سرویس دوکیلویی بی ارزش منو عصبی میکنه😭😭😭😭😭

👀👀
وا خواهرر شوهرم برام ۳ کیلو طلا گرفته خوشم نیومد باس ۴ کیلو میگرف بخوره تو سرش و مامانش و اون خواهرا ...

والا بخدا

بعد بم میگه مگه تو واسم کادو تولد چی گرفتی

4تا جوراب گرفتم واسش

زن به این خوبی و دست و دل بازی از کجا میخواد پیدا کنه؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز