2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شما کجایی هستین ؟ از وقتی اولین نفر توی سایت گفت این حرفو خیلی دوست داشتم بدونم برای کجاست لعنتی های ...

من بوشهریم اینطور میگیم😂

میشه یه صلوات مهمونم کنین😉💙 اگه تایپ ترسناک دیدی منو هم صدا بزن لدفا😗🍭  یه آدم بی شیله پیله و مهربون😁🍭من رو با آدمهايي كه ازشون دوري ميكنم قضاوت كن😎زیاد حرف زدن رو دوست دارم☺ خداا جونم منو هم میبینی؟ گذشته خوبی نداشتم آینده مو خوب کن فداتشم😞 درخواست دوستی قبول نمیشه به هیچ وجه😑 دوست دارم بشم یه خانم معلم😍😍😍با تچکر😌🤍

وا خواهرر شوهرم برام ۳ کیلو طلا گرفته خوشم نیومد باس ۴ کیلو میگرف بخوره تو سرش و مامانش و اون خواهرای عفریتش

من ک با مگس کش زدمش

عضو اکیپ فیلسوفان نی نی سایت  ...میشه برام صلوات بفرستین💓" لطفا در خواست دوستی نفرستین" هر چی ک خدا بخواد خدا ک بد نمیخواد😍 اگ عقاید ی نفر باهامون فرق داره بی احترامی بهم نکنیم روی کره زمین ب اندازه هممون جا هس باهم مهربون تر باشیم🌸 :)     
منم ماشینی که کادو تولد برام خرید کوبیدم تو در پارکینگ نابود شد عکسشم موجوده

کو ببینم😂

کمتر از فراری قبول نیست

میشه یه صلوات مهمونم کنین😉💙 اگه تایپ ترسناک دیدی منو هم صدا بزن لدفا😗🍭  یه آدم بی شیله پیله و مهربون😁🍭من رو با آدمهايي كه ازشون دوري ميكنم قضاوت كن😎زیاد حرف زدن رو دوست دارم☺ خداا جونم منو هم میبینی؟ گذشته خوبی نداشتم آینده مو خوب کن فداتشم😞 درخواست دوستی قبول نمیشه به هیچ وجه😑 دوست دارم بشم یه خانم معلم😍😍😍با تچکر😌🤍
وا خواهرر شوهرم برام ۳ کیلو طلا گرفته خوشم نیومد باس ۴ کیلو میگرف بخوره تو سرش و مامانش و اون خواهرا ...

😂جر

والا بخدا من قیمت حلقه خواستگاری 10000000000000000000000000میلیارد بود تا قبول کردم زنش شم

من‌و دعوت کرد کانادا 

محل زندگیشومیگم):

بعدازشام همونجور ک بین درخت های افرا قدم میزدیم

اونجا جلوی پام زانوزد وملتمسانه ازم خواست ک باهاش ازدواج کنم

بیچاره دلم براش سوخت 

چمیدونستم ی روزافعی میشه  بااین سرویس دوکیلویی بی ارزش منو عصبی میکنه😭😭😭😭😭

👀👀
وا خواهرر شوهرم برام ۳ کیلو طلا گرفته خوشم نیومد باس ۴ کیلو میگرف بخوره تو سرش و مامانش و اون خواهرا ...

والا بخدا

بعد بم میگه مگه تو واسم کادو تولد چی گرفتی

4تا جوراب گرفتم واسش

زن به این خوبی و دست و دل بازی از کجا میخواد پیدا کنه؟