2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره همسرم وقتی رفت دکتر ..دکتر گفته بود واسه من ۵ ماه بعد برگشته ..الانم همسرم ٢ ماهه هنوز حس نداره ..اما دوستش چند روزه اوکی شد

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

واسه من طول کشید اما برگشت

از بعضیا برمیگرده کامل بعضیا یکم برمیگرده و بعضیا کلا برنمیگرده

راهش اینه بیای مثلا رازیانه و اینجور چیزا دم بدی و روزی سه بار سعی کنی بو کنی اون دم نوشارو اینجوری شنیدم ادامه بدی برمیگرده حس بویاییت

ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل😆

از،اربعین تا الان چند روز،میشه اون اندازه طول کشسد تا حس بویایی و چشایی من کامل برگرده

مال منم تازه برگشته

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

خیلی حس بدیه

نگران نباش .من کلا هیچ چی نمیفهمیدم و اذیت بودم میگفتم نکنه برنگرده و اینا یا حسم ضعیفتر بشه 

خواهرامم نگران بودن ولی خیالت راحت برمیگرده فقط من بیرون سعی کردم نرم و تو خونه لباسای گرم پوشیدم

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->>