2777
2789

چ وسایلی بذارم توساک نوزاد؟توساک خودم چیابذارم؟

واینکه خوردنی اجیل خوبه بذارم؟

البته امشب فقط انرژی اینودارم ک ساک نوزادمو ببندم

توروجدت لایکم نکن مرسی

خرما حتما بذار واسه خودت

امام باقر (عليه السلام) فرمود دعا قضا را رد می کند اگرچه ثبت و ضبط شده باشد. در ادامه روایت می‏فرماید: حضرت انگشت‎هایشان را مُشت کردند و به کنایه فرمودند اگر قضای تو به این محکمی هم باشد، خداوند آن را باز می‎کند! صدقه قضای قطعی را دفع می کند..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام اسی بسلامتی اول سوالای منو جواب بده زایمانت طبیعیه یا سزارین؟منم تقریبا هفته ی دیگم اما چون طبیعی هستم ممکنه عقب جلو بیفته

۹.۹.۹۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد خدارو شکر

خانوما بیزحمت یکم جابجاشین منم بشینم کمک کنم ثواب داره

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

واسه نی نی یه زیردکمه آستین کوتاه بذار و یه بلوز جلو دکمه و یه شلوار و کلاه. با جوراب و دستکش. 

پوشک هم چند تا بزار تو پلاستیک فریزر، کل بسته شو نبر آلوده میشه تو محیط بیمارستان. 

دور پیچ و پتو هم بذار. 

جاااان😍😍😍😍

چرا فقط امشب مگه مشکلی داری؟

من بیمارستان خصوصی میرم لباس و ساک نوزاد و هم خودشون میدن.ولی من یه دست  لباس وکلاه و دستکش و جوراب برداشتم .شیشه شیر و شیردوش وپتو دورپیچ و پد شیردهی.یه لباس سرهمی گرم هم برداشتم چون اینور برف وبارونه

خوش اومدی آوای مامان😘😍

من لباس نوزاد گذاشتم. پوشک. شیشه شیر کوچک. شیر خشک.پتو دور پیچ بچه.  فلاکس آب جوش بچه. خوردنی هم هر چی دوست داری. کمپوت .خرما.چای و نبات کیک.

شیر خشک و کمی بخاطر اینکه همون روز ممکنه شیر نیاد و بچه بی قراری کنه. در حد کم که سیر بشه و البته من با قطره چکون شیرخشک و به بچه هام دادم تازه که دنیا اومدن. از دکتر متخصص اطفال پرسیدم گفت بیومیل ۱  بده بهش.

نریزید سرم حالا بگید چرا شیر خشک دادی😅من دو تا بچه هام و خودم شیر دادم ولی تا دو ماه در کنار شیر خودم کمکی هم شیر خشک میدادم.‌ماهی یک قوطی کمتر. و همین مساله خیلی کمک بود برام.‌

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست