2777
2789
عنوان

رفیق همیشگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1576 بازدید | 414 پست
حالااا قررر حالااا دس اووووو کیلییییی لیییییییییییی اوووو ژووووونز هاااع میخام ی جوری بخندم معدمو بب ...

رودع هاتم دیدم😂😂😂😂😂

بپر وسط

کمرووووو قرررررررررر

جووووون💃🏻💃🏻💃🏻

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آ آهاااااا آ آهااااااااااا😘😘😘😘💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 یارمههه یار یار یارم یاره یار یاااار💃 ...

دلدارممممم بیااا یاروووم بیاااااااااااا/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
نگار احساس میکنم الان زوده،اون آمادگی لازم وندارم،پسر خوبیه ولی خوب اونی که من میخوام نیس

عافرین میبینم ک ب من وفاداری/

@چشمعسلی7780  

بخاطر منع برد پیت اون میمونو ول کرد.....جشننن هااااااااااااااااااااا/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
دلدارممممم بیااا یاروووم بیاااااااااااا/

دیییششششش دیرین دیری دیشششششش دیرین دیرییین

آهااااا💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
رودع هاتم دیدم😂😂😂😂😂 بپر وسط کمرووووو قرررررررررر جووووون💃🏻💃🏻💃🏻

اسپند دود کن پرزای رودم چش نخورع  /

عاااااخ ک قررر تو کمرم فراووونع ژوووونز براووووووووووووووو هااااااااااااااااااااااااع/

دختر بندری تو مال مونی نمیدم ب کسیییییییییییییییییییییییییی  /

دیییششششش دیرین دیری دیشششششش دیرین دیرییین آهااااا💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

هلع دان دان دان هلع ی دانع ی دانع هلع داااااان دان دااان هلع ی دانع دو دانع هلع دان دان ی دانع یار ما مالع ابادانع/

حالا پُزش و ب من نده ها ،🙄هیچکی قد من دوست نداره

پس برو بالای ممبر اینو بلندددددددددددددددد اعلام کن این هووهای فتنت حرص بخورن/