2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوردی ؟ حالت چطوره از علایمت بگو لطفا

آره خوردم اما هنوز اشتها دارم اما جلوي خودمو ميگيرم نميخورم ناهار خوردم كپسولو خوردم يك ساعت بعد گز گز ميكرد دستام علامت ديگه اي ندارم فقط خيلي بيحالم كه اونم به خاطر اينكه امروز جلوي خوردنمو گرفتم نميدونم چرا رو من اثر نكرده كد رو در قوطي هم تو سايتش زدم ارجينال بود اصله داروم اما رو من امروز كه تاثير نداشت تا ببينم فردا چي ميشه خلاصه كه خيلي حالم گرفته شد، تو در چه حالي؟

آره خوردم اما هنوز اشتها دارم اما جلوي خودمو ميگيرم نميخورم ناهار خوردم كپسولو خوردم يك ساعت بعد گز ...

من‌یکم‌بیحالم امروز انرژی دیروز ندارم در کل رو فرم نیستم منم‌مثل دیروز بی اشتها نیستم خودم‌دارم جلوی خودمو میگیرم‌ 

خدا كنه فردا بهتر بشه من كه خيلي بي حالم

سلام من دیشب خیلی خوب خوابیدم نمیدونم خسته بودم یا گل گاو زبون خوردم اون اثر کرد خلاصه که خوابیدم تو چطوری بهتری؟

سلامممم بچها من 2 روزه قرص میخورم و بی وقفه بیدارم با سردی دستم و درد گرفتن پاهام مشکلی نداشتم چون قبلشم بود سرمم درد میکنه ولی سر دردی نیست که بگی نمیشه تحمل کرد کاملا قابل تحمله خدا کنه هممون نتیجه بگیریم بریم که بترکونیم😍🌿

سلامممم بچها من 2 روزه قرص میخورم و بی وقفه بیدارم با سردی دستم و درد گرفتن پاهام مشکلی نداشتم چون ق ...

سلام کلا تا ده روز اون سردرد خفیف و بی حوصلگی هست بعدش عادی میشه من دوره دوم‌مصرف گلوریام انشااله که نتیجه بگیری من که خیلی راضیم 

خب خب خوبی استارتر جون امیدوارم هنوزم این تاپیکتو چک کنی🥺اخه دوماهه ک میگذره منم ۳ روزه ک گلوریا میخورم درشم قرمزه اشتهامو خیلی کم کرده و از همه مهم تر انرژیمو خیلییی زیاد کرده من تپش قلب نگرفم و زیاد هم عرق نمیکنم ب نظرت طبیعیه؟در روز تا ۱۲ لیوان سعی میکنم اب بخورم تنها وقتی ک فشارم افتاد دیروز بود چون از ۷ صب سرپا بودم و مهمون داشتم شبم سردرد گرفم ولی امروز خوبم شما چیارو حذف کردین از برنامه غذایی؟و چ چیزایی میخورین؟

بیا بسازیم دنیارو باعشق🧡💎

البته اینم بگم من قبل گلوریا کلا اصلا خواب نداشتم ینی تا ۵.۶ صب بیدار بودم اما الان دوشبه زودتر خوابم میبره چون خسته میشم در کمال تعجب😍

بیا بسازیم دنیارو باعشق🧡💎