2777
2789

سلام،هسرم چند روز پیش علایم سرماخوردگی خفیف داشت بعدش پسرم ازش گرفت گلودرد داشت و سرفه منم گرفتم اول گلودرد داشتم بعدم سرفه و احساس سوزش تو ریه هام نفس تنگی خفیف هم دارم،به نظرتون کرونا گرفتم؟به همسرم میگم سر کار نرو میگه چیزی نیست میخواد فردا بره سرکار،نظرتون چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کرونائه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

استارترهمسرمنم پنجروزپيش آبريزش بيني وبدن دردوسرفه داشت قرص سرماخوردگي وآموكسي سيلين خوردخوب شد ازديروزمن ودخترم وپسرم آبريزش بيني وبدن دردوسردردگرفتم بچه هافقط آبريزش دارن ولي من بدن دردوسردردم داره به نظرت براماهم كروناست؟ من قبلاكروناگرفتم اين بااون فرق داره آخه

نفست تنگ میشه یا نفس کشیدنی گلوت خارش داره سرفه میگیری؟من سرماخورده بودم الانم کامل سرفه هام خوب نشده.سرفه مداوم و خشک علامت کروناس

لایک نکنید توروخدا.اگ نظری دارید ریپلای .مادر شدن لذتیه ک به از دست دادن اندام و پوست و همه چی 
نفست تنگ میشه یا نفس کشیدنی گلوت خارش داره سرفه میگیری؟من سرماخورده بودم الانم کامل سرفه هام خوب نشد ...

وقتی موقع خوابیدن سرم پایین باشه نفسم تنگ میشه،گلومم خارش میده و سرفم میگیره

استارترهمسرمنم پنجروزپيش آبريزش بيني وبدن دردوسرفه داشت قرص سرماخوردگي وآموكسي سيلين خوردخوب شد ازدي ...

دکتر میر سیدی تو شبکه خبر میگه هر علایمی از سرماخوردگی رو باید کرونا فرض کرد دمنوش های گرم بخوریم انشالله بهتر میشیم