2777
2789
ممنونم عزیزم از ارزوی قشنگت اره خیلی زود ازدواج کردم

عزیزم از حرف من ناراحت نشی، معراج اگه واقعا هنوزم عاشقته باورکن میادجلو پاپیش میزاره، سعی کن با کمک روانشناس فراموشش کنی، باور کن اگه دلتم با خدا صاف باشه حتما دخترتو هم از این به بعد میبینی، منم دعات میکنم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم از حرف من ناراحت نشی، معراج اگه واقعا هنوزم عاشقته باورکن میادجلو پاپیش میزاره، سعی کن با کمک ...

بیاد جلو هم من قبول نمیکنم من عاشقشم اما با هم هیچ وقت خوشبخت نمیشیم

بیاد جلو هم من قبول نمیکنم من عاشقشم اما با هم هیچ وقت خوشبخت نمیشیم

شاید هم خوشبخت بشی اما به شرط اینکه دیگه اون پیش قدم بشه انشالله روزای خوبی در پیشته باورکن فقط از خدا کمک بخواه

تازه داشتم داستانتو میخوندم..چرا ترکید اخه  

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.

نگار جااااان😭

تاپیکت چرا ترکیییید؟

دیشب ک خابیدم الان پاشدم تازه صفحه ۱ بودممم✌🏻😐😐💔

آخرش چی میشه؟😐💔🤧🤧

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯