2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رایگانه

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه

یک و هشتصد چه خبره،مگه بیمارستان چی واسه یه مادر زایمان طبیعی مصرف میکنه؟ جز چهار تا فحش و یالا زور بزن بزا،مگه چی دیگه خرج میکنن واسه مادر بیچاره

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
اینو گزراش بزن لطفا خود

زدم

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
چی بگم  وسط بی پولی و بیکاریرشوهرم اینم شد قوز بالا قوز موندم چیکار کنیم

عزیزم،خدا بزرگه،نی نی بیاد با خودش برکت میاره

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
چی بگم  وسط بی پولی و بیکاریرشوهرم اینم شد قوز بالا قوز موندم چیکار کنیم

عزیزم با دفترچه و بی دفترچه نداره شما مییتونین بربن دفترچه در بیارین 2 نوع داریم یکیش فقط برا بیمارستان و کلینیک های دولتی از این باجه ها نمیدونم اسمش چیه میشه در آورد یکیش هم گرونه و تو مراکز خصوصییم کاربرد داره شما میتونین دفترچه ارزونو دربیارین فک کنم 10 هزار تومنی هزینش بشه و بعدشم دیگه کاملا رایگانه