2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم اومده مسافرت شهرمون😑

508 بازدید | 22 پست

کل فامیل و چرخیده بود شبم میخواست بیاد اینجا بمونه نیومد خوشبختانه نیومد انقدر حرص خوردم امروز خدا میدونه به شوهرم گفتم هشت ماهه قرنطینه ایم تا ما رو گرفتار نکنن ول کن نیستن لامصب دلت به مادر پیرت بسوزه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خونه مامانش رفته همه خونه ماماناشون رفتن کمابیش

میگه همه جا و خونه فامیل رفته گلم

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

عزيزم از همين الان يا رُك بگو 

يا شروع كن به سرفه و مريضي وحشتناك بگو مشكوك به كرونام اگر روت نميشه 

اين چيزا شوخي بردار نيس 

شوهرت نميبينه روزي چند نَفَر دارن فوت ميشن ؟ كمه؟؟؟ همه با همين سهل انگاريا يه عمر خودشون بدبخت كردن ديگه 

مگ سرايت يك ويروي١/٠ ميكرومتري  چقدره ؟ تو ثانيه منتقل ميشه 

خب خونه مامانش رفته همه خونه ماماناشون رفتن کمابیش

عزیزم اتفاقا منم به شوهرم گفتم اگه فقط خونه مامانت میومد  اشکال نداشت نه اینکه دو سه تا شهر وبچرخه بعدش بیاد خطرناکه خدایی

عزيزم از همين الان يا رُك بگو  يا شروع كن به سرفه و مريضي وحشتناك بگو مشكوك به كرونام اگر روت ...

بنده خدا شوهرم ناراحت بود می‌گه زنگ بزنه نمیشه بگم نیان فعلا که نیومدن ولی فکر کنم بهشون برخورده دعوت نکردم😏

عزیزم ما هم دقیقا از عید قرنطینه بودیم خواهر شوهرم رفت مسافرت اومد خونه مامانش هر چ گفت شما هم بیاید دور هم باشیم من نرفتم حالا خودش کرونا داشت ب پدر و مادرشم داده حالا ک پدر شوهرم بستری شده بیمارستان خودشو کشیده کنار میگه اسباب کشی دارم جون ندارم شوهر بدبخت من روز ۱۳ساعت میره تو بخش کرونایی ها مراقبت از پدرش  از کار و زندگی افتادیم به خاطر یه مشت خر بخدا دیوونه شدم بدبخت شوه م از کارش شده الان یکهفتس مرخصیه 

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
عزیزم ما هم دقیقا از عید قرنطینه بودیم خواهر شوهرم رفت مسافرت اومد خونه مامانش هر چ گفت شما هم بیاید ...

وای چه وحشتناک سخنگوی وزیر بهداشت گفت همراه بیمار کرونایی خلاف مقرراته برخورد میشه بنده خدا شوهرت

اسی 

تنها راهش اینه ک اگر زنگ زدن. چندتا سرفه کنی و بگی دو روزی هست بدنم ضعف داره

جدی اینکار رو بکن 

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه