2777
2789
عنوان

خشکیه روی پلک😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3535 بازدید | 26 پست
من چشمم توش جوش میزنه نمیدونم چرا ولی من حسم از حموم رفتنه بتامتازون زود خوبش میکنه

یعنی رو پلکت؟

‏بد شو چشماتو ببند خوب شو چشماتو باز کن ببین کی کنارته دستاشو ببوس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط برا پشت پشت مشکل تیروئیده؟من دوسه روزه یچیزی رو ساعد دستمه ظاهرش مثل اگزماست.یکم خشک و قرمزه ولی ...

من عمم تیرویید داشت پشت ی پلکش از اول چشم تا اخر مژه خشک شد و اخر مژه هم قرمز و خارش میداد

زمستون سال بعد منم همینطور شدم رفتم دکتر ازامایش دادم تیروییدم مثبت بود تیرویید باعث خشکی پوست میشه 

رو دست فک نکنم شاید حساسیت دارین

من از نسل عروس های ماسک زده ام از همان هایی ک حسرت عروسی شلوغ و بی واهمه ب دلشان مانده... 😊
من عمم تیرویید داشت پشت ی پلکش از اول چشم تا اخر مژه خشک شد و اخر مژه هم قرمز و خارش میداد زمستون س ...

شاید الان گرفته باشم دو ماه پیش آزمایش دادم

‏بد شو چشماتو ببند خوب شو چشماتو باز کن ببین کی کنارته دستاشو ببوس
من عمم تیرویید داشت پشت ی پلکش از اول چشم تا اخر مژه خشک شد و اخر مژه هم قرمز و خارش میداد زمستون س ...

اه چه جالب منم داشتم قرمز میشد و پوسته پوسته و میسوخت از وقتی قرص تیرویید میخورم خیلی کمتر شده من نمیدونستم از اونه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
اه چه جالب منم داشتم قرمز میشد و پوسته پوسته و میسوخت از وقتی قرص تیرویید میخورم خیلی کمتر شده من نم ...

بله خشکی میاره من یادم میره همش سرم پوست پوست میشه

من از نسل عروس های ماسک زده ام از همان هایی ک حسرت عروسی شلوغ و بی واهمه ب دلشان مانده... 😊