2777
2789
عنوان

بحث با شوهر.کی مقصره؟

547 بازدید | 36 پست

بگید من مقصرم؟
رفته بودیم مهمونی 
بعد موقع رفتن شد و رفتیم پایین همه
پدربزرگ و مادربزرگم داشتن تو ماشینمون میشستن
مادرم هم ی بسته نون گرفته بود برام بهم گفت وایسا تا برات بیارم
پدربزرگم هی به خواهرکوچکترم که مجرده میگفت بیا بریم خونه ما(یعنی خونه خودشون)
هی خواهرم میگفت نه مرسی.نه نمیخواد بیام و اینا 
بعد مادربزرگم با ی لحنی گفت کروناعه کجا بیاد ولش کن
منم با شوخی به خواهرم گفتم بیا ببین مامان بزرگ چی میگه بهت
بعد اونم گفت با شوخی گفت من نمیخواستم بیام که
یهو شوهرم که تو ماشین بود با ی لحن بد بهم گفت بیا بشین تو ماشین دیگه.اونجا وایسادی
منم متوجه لحن بدش شدم اما گفتم قرار چیزی بیاره مامان نفس.صبر کن
بعد خاله ام گفت برو برو فلانی هم عصبانی شد بلند
خلاصه رفتیم خونه اومدیم بالا بهش گفتم جلوی بقیه اونجوری با من حرف زدی
گفت اره تازه خودمو کنترل کردم.پس فردا میخواد بچه هم تربیت کنه

♥️♥️

با اجازه اسی ازتون خواهش میکنم گزارش بزنید ببینه برام بد میشه تو رو خدا کمک کنید لایک کنید براتون صلوات میفرستم  

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5424569/کاش-میمردم-این-حالتو-نمیدیدم

اقاا هستم عزیزم عزیزم نکن   یاگلم افتاااد؟(واسه خودتون گفتم تا نگید ا وا نمیدونستم اقاایید)خیال خنده های تو/شدآرزوی هرشبم/به چشم های تو قسم/که جان رسیده برلبم/خزان شدو نیامدی/عزیز لحظه های من/اگر ندیدمت تورا/تو گریه کن برای من/ ای عشق/ تمام حسرت هنوزم/دلیل آه سینه سوزم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما تو زندگی خصوصی بقیه دخالت نمی‌کنیم 🙄

فرزندم را نذر یاری قیام تو میکنم،او را برای ظهور نزدیکت برگزین و حفظ کن💜 بالاخره خدای مهربون به منم یکی از فرشته هاشو داد. پسر قشنگم نه من تو رو دیدم نه تو منو ، ولی روزی که همو ببینیم قطعا منو میشناسی ، صاحب صدایی رو که هر لحظه قربون صدقه ت میره و برات لالایی میخونه ، کسی که ۷ساله شب و روزش تویی. سپردمت به اون خدایی که تو اوج ناامیدی تو رو بهم داد.  مرسی که اومدی💚  ای آن که دوست دارمت اما ندارمت.بر سینه میفشارمت اما ندارمت.. ای آسمان من که سراسر ستاره ای.تا صبح میشمارمت اما ندارمت.درعالم خیال خودم چون چراغ اشک.بر دیده میگذارمت اما ندارمت.میخواهم ای درختِ بهشتی ،درختِ جان.در باغ دل بکارمت اما ندارمت..میخواهم ای شکوفه ترین ،مثل چتر گل.بر سر نگه دارمت اما ندارمت💔 إِنَّ مَعَ العُسرِ يُسرًا(آری) مسلّماً با (هر) سختی آسانی است، ۲8)يَا عِمَادَ مَنْ لا عِمَادَ لَهُ يَا سَنَدَ مَنْ لا سَنَدَ لَهُ يَا ذُخْرَ مَنْ لا ذُخْرَ لَهُ يَا حِرْزَ مَنْ لا حِرْزَ لَهُ يَا غِيَاثَ مَنْ لا غِيَاثَ لَهُ يَا فَخْرَ مَنْ لا فَخْرَ لَهُ يَا عِزَّ مَنْ لا عِزَّ لَهُ يَا مُعِينَ مَنْ لا مُعِينَ لَهُ يَا أَنِيسَ مَنْ لا أَنِيسَ لَهُ يَا أَمَانَ مَنْ لا أَمَانَ لَه خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد و از ريزش رحمت آسمان جلوگيرى شد و تويى ياور و شکوه بسوى تو است‏ و اعتماد و تکيه ما چه در سختى و چه در آسانى بر تو است

گفتم چمه مگه
گفت تو چرا گفتی بیا بیا ببین مامان بزرگ چی گفت.تو چیکار داری
گفتم اولا شوخی کردم
دوما تو اگه خودت میفهمی باید بدونی جلوی جمع نباید با من اونجوری حرف بزنی که خاله ام برگرده جلوی همه بگه برو فلانی عصبانی شد

خانواده خودمه خودم میدونم چجوری صحبت کنم

توهم اگه خیلی ناراحتم شدی میومدی خونه به من میگفتی

گفت من با تو خیلی خوب صحبت کردم چندبار داد و بیداد کنم جلوی خانواده ات میفهمی اینجور حرف زدنم عالیه
گفتم تو داد و بیداد کنی منم ساکت نمیمونم
گفت میبینیم اشکات ریخت پایین جلوی بقیه نتونستی حرف بزنی میفهمی

♥️♥️

همیشه شوهران مقصرن ازجمله شوهر خودم با منم بحث نکنیدتامام😆😅

عزیزان اگ لایک کردم براتون صلوات فرستادم .شماهم برام صلوات بفرستیدخونه دار بشم .ایشالا همه به مراد دلشون بر سن.

گفتم تو نگران اشکای من نباش من از پس خودم برمیام
من توسری خور نیستم
گفت میبینیم همه از اول تو سری خور نبودن مجبورشدن تحمل کنن
گفتم نه من مجبور نیستم
گفت اره همه هم همینو میگفتن بعدش هیچ کاری نتونستن بکنن.حالا میبینی دوبار داد و بیداد کنم میفهمی
گفتم تو نگران نباش من هزارتا کار میکنم
منت درست رفتار کردنت رو سر من میذاری 
فکر کردی منت گذاشتن داره
بعدش رفت دسشویی 
منم دیگه بهش محل ندادم
همیشه همینه تا بحث میکنیم هزارتا منت میذاره اره من باهات درست حرف میزنم شوهرای مردم فلانن.اینجوری ان
همیشه هم من رفتم منت کشی
خسته شدم دیگه
به نظرتون من مقصرم؟

الانم اومدیم رو تخت کاری بهم نداریم...

♥️♥️
نرو خواهشا تا متوجه رفتار اشتباهش بشه

همیشه ی جور منو قانع میکنه ک تو مقصر بودی🙁

الان من قضیه رو واقعا بدون تحریف تعریف کردم.کجاهاش اون مقصر بود؟کجاهاش من؟

♥️♥️
نه واقعا اخلاقش خوبه اما این چیزاش خیلی ازاردهنده اس فکر میکنه فقط خودش خوبه و بقیه شوهرا داغونن

همینکه جلو بقیه کوچیکت میکنه بدترین چیزه

آدم عاقل وقتی تنها شد مشکلشو بیان میکنه نه تو جمع بتوپه به طرف

حال یک دل را اگر کردی خراب،اماده باش....اشک چشم دلشکسته خانه ویران میکند....